Hétvégén szabadtéri buliba megyünk, hogy öltözzünk fel?
Figyelt kérdés
Nem lesz túl meleg. Lányok vagyunk.2024. ápr. 24. 21:06
11/21 anonim válasza:
Ahogy kényelmes, ne annyira a szépség legyen az első ilyen időben, tehát pl. miniszoknya és haspóló az kevés lenne. :D
12/21 A kérdező kommentje:
Igen. Táncolós buli lesz, ami hajnalig tart. Lesz némi alkohol is.. meg fogunk fagyni szerintetek? :D
2024. ápr. 24. 22:02
13/21 anonim válasza:
Nem, ha normálisan, az évszaknak megfelelően felöltöztök, akkor szerintem nem fogtok megfagyni. Egyéb esetben igen.
14/21 anonim válasza:
Mondjuk táncolni nem biztos hogy jó, de én kb így [link] öltözködök még hétvégén is. 26/l
15/21 A kérdező kommentje:
Ilyen hosszú kabim nekem nincs. Még igazi téli kabátom se. De majd valami dzseki alá felveszek inkább több pulóvert. 😅
2024. ápr. 24. 22:30
16/21 anonim válasza:
Én is fázós vagyok, de túlzásnak érzem, amiket itt többen írtok. Tényleg kell 8-10 fokban (kb. annyi lesz este, éjszaka) téli kabát pulcsival, ill. leggings a nadrág alá? Te jó ég… Pedig még tánc is lesz… De azt se értem, ilyen hőfokba még sose voltatok kint pár órát, hogy tudjátok, nektek mi az ideális, kérdező?
17/21 A kérdező kommentje:
Hát így buliban nem. Sétálni pl igen, szilveszterkor. Akkor nagyon fáztam is. :D
2024. ápr. 25. 06:31
18/21 anonim válasza:
Péntek, szombatra az Időkép nem 8-10 fokot ír. Hanem 4-7 fokot estére (Budapestre). Én a gyerekkel minden este kint vagyok, és igen, téli kabát pulcsi simán jó mostanában. Mint írtam leggings nem, de ha kint akarnék lenni egész este akkor vennék. Nyilván én nem táncolok, csak állok a homokozó mellett.
Igen, a tánc az más kérdés, nyilván így baromira átmelegednétek közben. De nem hinném hogy egész este tánc lesz, az ember azért elfárad benne. És olyankor izzadtan és alul öltözötten nagyon könnyen meg lehet fázni.
Lesz ruhatár?
19/21 anonim válasza:
Ja, meg kifejezetten szeles napokat is jósol hétvégére. Az sem mindegy.
20/21 anonim válasza:
Ha nem akarsz téli kabátot venni, vegyél fel egy vékonyabb pulóvert, arra egy blézert vagy egy kardigánt, és külsö rétegnek egy bőrdzsekit. Furának hangzik, de egyik ismerősöm egy ideje a reggeli hűvösben így öltözik, szerintem jól néz ki. Sálat is tehetsz fel hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!