Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sinsay felsők elszíneződése...

Sinsay felsők elszíneződése izzadáskor?

Figyelt kérdés

Az egyik sinsay felsőm egy olyan izzadásgátló után vettem fel, ami nekem mindig bevált (ez ilyen oldat), nem vártam meg, hogy megszáradjon és rózsaszín lett a felső, ahol megizzadtam. Ezt nyilván arra fogtuk, hogy nem vártam meg a megszáradást.

Na de egy másik sinsay felsőt is felvettem hetekkel később és csak egy Dove sprayt használtam, picit megizzadtam és sárga lett az ujja.

Más márkánál ez nem fordult elő.

Alap darabokat vettem, mind új. Milyen ócska már

ápr. 18. 09:34
 1/5 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem 1 db nem fekete pólóm van onnan és ugyanez történt, amúgy évek óta egyféle dezodort használok és semmi mást nem fogott meg. A feketéken nem látok semmit, ezért nem gondoltam még rá, hogy azért, mert Sinsay-s.
ápr. 18. 10:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem gyakorlatilag az összes felsőmmel ez van, a világosak undorítóan besárgulnak, a sötéteket meg kimarja az izzadtság+dezodor kombó. Mondjuk én sajnos brutál erősen izzadok, így sok dezodort is próbálok használni.
máj. 7. 12:34
 3/5 anonim válasza:
Pull & Bear pólóval ugyanez. Pár hete a kánikulában volt rajtam először, kicsit megizzadtam, de hiába mostam ki, kimosva is tele volt izzadtságfoltok nyomaival. Kimostam újra, akkor többnyire eltűntek, de a következő használat után megint foltos lett. És ezért kérnek el 4000 Ft-ot... A Sinsay-ben akartam szétnézni legközelebb, de az olvasottak alapján nem feltétlenül jó ötlet.
júl. 31. 12:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Àh felesleges. Marad a turi, meg a régi kínai boltok. (amit anyagot még nem spórolnak meg ilyen szinten). Lehet,hogy nem 2024-nek megfelelő a divat az ilyen boltokban, de legalább nem a kukában landol
aug. 2. 09:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Még a török, olasz, lengyel és sorolhatnám ruhák jók.
aug. 2. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!