Hol lehet rendelni férfi body-t?
Figyelt kérdés
Ezen az oldalon
( [link]
tök jók vannak, de sajnos magyarországra nem szállít….
Temun nem láttam hasonlót.
Tudtok valamit javasolni?
2024. ápr. 16. 20:12
11/12 anonim válasza:
Addicted Budapest tőlük rendeltem nem olcsó hely , de nagyon jó minőségű és kényelmesek annyi , hogy ott fetish kategóriában lehet megtalálni normál body
Addicted Cipzáras Gumi Body ADF141 néven van nem nem gumiból van nem tudom miért ez a neve , de van tanga és boxer fazonú is nálunk
12/12 anonim válasza:
Vehetel nőit is van belőle olyan amit férfiként viselhetel. Nekem is olyan van. De az aliexpresszen is vannak kiváló bodyk onnan is tudol nézni ráadásul ott színes bodyk is vannak piros kék stb. De azokból sem mindegyik kényelmes ki kell tapasztalni én is először csak egyet egyet rendeltem hogy ki tudjam próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!