Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiaknak egyszerű, fehér...

Férfiaknak egyszerű, fehér sportcipő nyárra?

Figyelt kérdés

Hogy mutatna? Ilyen összeállításokkal.

[link]

Mindig fekete cipőm volt, de a világosabb ruháimmal lehet jobban mutatna egy fehér.

2024. ápr. 16. 16:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Hasonló vászoncipőim vannak nekem is. Igaz többnyire egyszínű feketék. Nyárra szeretem őket, kényelmesek, nem fülled be a lábam bennük.
2024. ápr. 17. 07:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Feketében nekem is több van, viszont a világos ruháimhoz szeretnék egy fehéret, de nem tudom szokás-e, illik-e, ciki-e.:D nem szoktam mások ruháját figyelgetni, ki mit mivel vesz fel és férfi létemre a divathoz sem igazán értek.
2024. ápr. 17. 09:33
 3/4 anonim ***** válasza:

A fehér nem az én stílusom. De ha a ruhád passzol hozzá, akkor miért ne?! Szerintem egyáltalán nem cringe. Talán hátránya, hoyg nagyon hamar fog koszolódni, még a por is meglátszik rajta. De végülis azt le lehet időnként takarítani.

Én is férfi vagyok, szintén nem nagy divatzakértő. Azt szoktam hirdani nagyjából, ami tetszik és amihez kedvem van.

2024. ápr. 18. 06:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem van több es volt is már fehér cipőm, világos ruhákhoz nagyon jól megy (lányok is mondták:D)

Ha van rá kereted akkor én ezeket ajánlom:

[link]

[link]

2024. ápr. 21. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!