Férfiaknak egyszerű, fehér sportcipő nyárra?
Figyelt kérdés
Hogy mutatna? Ilyen összeállításokkal.
Mindig fekete cipőm volt, de a világosabb ruháimmal lehet jobban mutatna egy fehér.
2024. ápr. 16. 16:47
1/4 anonim válasza:
Hasonló vászoncipőim vannak nekem is. Igaz többnyire egyszínű feketék. Nyárra szeretem őket, kényelmesek, nem fülled be a lábam bennük.
2/4 A kérdező kommentje:
Feketében nekem is több van, viszont a világos ruháimhoz szeretnék egy fehéret, de nem tudom szokás-e, illik-e, ciki-e.:D nem szoktam mások ruháját figyelgetni, ki mit mivel vesz fel és férfi létemre a divathoz sem igazán értek.
2024. ápr. 17. 09:33
3/4 anonim válasza:
A fehér nem az én stílusom. De ha a ruhád passzol hozzá, akkor miért ne?! Szerintem egyáltalán nem cringe. Talán hátránya, hoyg nagyon hamar fog koszolódni, még a por is meglátszik rajta. De végülis azt le lehet időnként takarítani.
Én is férfi vagyok, szintén nem nagy divatzakértő. Azt szoktam hirdani nagyjából, ami tetszik és amihez kedvem van.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!