3/12 anonim válasza:
Szerintem öltözz fel úgy ahogy akarsz. Mostanában nagyon sokan öltözködnek hasonlóan nem leszel tőle ribis
5/12 anonim válasza:
Ez nem egy egységes stílus.
A képek fele nagyon feminin, kislányos.
A másik fele meg sportos, laza.
De nem annyira szerintem. Aki prūd, az ígyis-úgyis lát kivetni valót benne, de minden csajon van elég ruha, hosszú nadrág meg minden.
Tesi órán a tornadressz, vagy a short többet mutat.
8/12 anonim válasza:
Nem a ribis szót használnám, tény hogy sokat mutat némelyik, de inkább izléstelen.
9/12 anonim válasza:
#8 egyetértek. Meg igazából külön-külön a ruhadarabok még megállnák a helyüket, de együtt szörnyűek. Pl. a második képen az a harisnya, rövid szoknya, haspóló... együtt túl sok. Vagy egyszerűbb legyen a harisnya, vagy a szoknya-felső rész legyen normálisabb, de ez így ízléstelen. De pl. a harmadik képen is szerintem az a kombináció szörnyű, oda vagy más típusú nadrág, illetve szerintem magasabb derekú kéne, vagy más felső, de így együtt hülyén néz ki. De összességében igen, ízléstelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!