Véglegesen szőrtelenített lábak és forrónadrág (a képen lycra, de városban farmer) fiúkon, vélemény?
Ez fürdőgatya ami a csávón van, nem?
Nem teljesen értem amúgy az összefüggést a gatya hossza és a szőrtelenítés között.
A lábamat nem szoktam szőrteleníteni. Nem extrém módon szőrös. De szoktam rövid gatyákat hordani. Nem ilyen pitsagatyát, de az átlagnál rövidebbeket. Pl. combközépig érőket simán hordok nyáron utcára is.
Te már raktál ki korábban kérdéseket erről, nem? Még mindig jók a lábaid és ha te voltál régebben egész alakos képen is, akkor még mindig ajánlom, hogy próbálkozz be modellügynökségeknél.
A gatya továbbra is magánügyed, szerintem semmi baj vele, hordd nyugodtan. Ha pedig a múltkori szőke srác vagy, akkor érdekelne, hol csináltattál végleges szőrtelenítést, mert mindenhol azt hallom, hogy az csak a világos bőr + sötét szőr kombónál hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!