Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik évszaktípus vagyok?

Melyik évszaktípus vagyok?

Figyelt kérdés

Évek óta foglalkoztat a téma, de még mindig nem tudtam beazonosítani magam. A tulajdonságaim annyira kevertek, pedig nem egyszer nekifutottam, hogy márpedig én magam megállapítom, de mindig falakba ütköztem.

Paramétereim:

zöldes-közepes szemszín, nincs benne arany szín, semmi,

6-os színmélységű hajszín (barnának ható sötétszőke),

könnyen barnulós bézses bőr, mely kreolnak-olívásnak tűnik.

ápr. 13. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
6%
Anya norvég apa spanyol vagy fordítva. Honnan tudjam😂
ápr. 13. 18:39
 2/7 anonim ***** válasza:
43%
Kérdezz meg egy stylistot. Nem mintha mérvadó lenne a véleménye, de megtanulta eladni ezt a bullsh*tet úgy, mintha legalább tudományos alapja lenne az egésznek.
ápr. 13. 18:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Tudományos alapja van. Johaness Itten művészetpedagógustól.

Az 1900-as évektől foglalkozunk a színekkel, jelen vannak az életünkben, ha esetleg ez új infó.

Nem véletlenül van színe mondjuk a gyásznak, a szerelemnek, a menyasszonynak. Pirosra festett szobában nem véletlenül lesz meleged, míg kékben fázni kezdesz.

A zöld a kórház színe.

Nyilván akit nem érdekel, még nem tud két pontot összekötni, az hülyeségnek fogja tartani. De ez nem baj.

Ajánlom magamat.

ápr. 14. 11:15
 4/7 anonim ***** válasza:

"Tudományos alapja van. Johaness Itten művészetpedagógustól."

. Ha valaminek tudományos alapja van, akkor ott van egy elmélet, egy leíró modell, amelyet megerősítenek a megfigyelések, illetve esetekben képes akár előre is jelezni eseményeket.

Én az egészből annyit látok, hogy van egy rendszer, kijelentésekkel, amit készpénznek vesznek mások.

"Az 1900-as évektől foglalkozunk a színekkel, jelen vannak az életünkben, ha esetleg ez új infó."

. Ez valóban új infó, tekintve, hogy Goethe sokszor hivatkozott "Zur Farbenlehre" című műve 1810-ben készült, amelyre már 1900 előtt reagáltak sokab, tehát az állítás nem igaz.

De egyébként már ókori görög filozófusok is foglalkoztak a témával.

"Nem véletlenül van színe mondjuk a gyásznak, a szerelemnek, a menyasszonynak."

. Ez mind kultúra függő, és pl. a nyugati kultúrában a gyásznak nem színe van, legfeljebb egy spektruma (ld. Rosalynn Carter temetésén hordott ruhákat, és hogy mennyi vita volt arról, hogy most mi is illik).

És pl. más kultúrában pont a fehér a gyász színe.

Így egyetlen tudomány, ami releváns, a kultúrantropológia.

ápr. 14. 12:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Ehhez inkább nem fűzök hozzá semmit! Remek bemutatkozás. Jellemző.
ápr. 15. 08:49
 6/7 anonim ***** válasza:
A leírás alapján én Lágy Nyárnak tippelnélek, kérdező. Nézd meg az arcod mellé téve, hogy egy orchidea lila színárnyalat mennyire állna jól neked. Ha kimondottan előnyös, akkor jól tippeltem.
jún. 9. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:

#6 voltam, ilyesmi árnyalatra gondoltam:

[link]

jún. 9. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!