Pasik, ha otthon vagytok mezítláb vagy zokniban szerettek lenni a legjobban?
Figyelt kérdés
Férfiak, akkor ha tehetitek otthon mezítláb vagy inkább zokniban szerettek lenni a legjobban ?ápr. 10. 14:32
A kérdező szavazást indított:
Mezítláb
Zokniban!
Télen zokniban, nyáron mezítláb, évszakfüggő!
38 szavazat
1/10 anonim válasza:
Nyáron mezítláb, télen zokniban. 30/f
2/10 anonim válasza:
Zokniban, és papucsban.
Bár én férfi vagyok.
3/10 anonim válasza:
Csakis zokni. Miért jó, ha pár óra után tiszta retek az a talp?
5/10 anonim válasza:
Hőmérséklettől függ. Ilyenkor még zokniban. Télen sem fűtjük szaunára a házat, így simán elviselhető a zokni. De nyáron mikor 40 fok van, nyilván nem veszek fel külön zoknit itthonra.
6/10 anonim válasza:
Mezítlábra szavaztam, bár mindig van rajtam szobapapucs. Nem szeretek zokniban lenni. 37 F
7/10 anonim válasza:
Mezítláb, viszont papucsot általában veszek, mert a konyhakő sokszor hideg.
9/10 anonim válasza:
Most, hogy hűvösebb idő lett, simán zokniban vagyok. Pár hete, amíg még kánikula volt, ahogy hazaértem első dolgom volt a cipőm levétele után, lerúgni magamról a zoknit is.
10/10 oldboys73 válasza:
13 órán keresztül bakancsban dolgozom télen-nyáron. Hazaérve a munkából az a első megszabadulok a zoknitól, legjobb érzés mezítláb lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!