Ma húztatok a lábatokra harisnyát?
Figyelt kérdés
Nagyon durva hideg van és én a nadrág alá is vettem fel. Ti mennyire vagytok fázósak?2010. okt. 27. 08:39
1/6 anonim válasza:
Én is szoktam felvenni harisnyát. Főleg mert én még hajnalba buszozok az iskola miatt.
2/6 anonim válasza:
Én ma is vettem fel két vékony nejlonharisnyát, mivel én is korán indulok a suliba és olyankor nagyon hideg van.
4/6 anonim válasza:
hát én ma nem mert itthon vagyok,de eddig minden nap igen. vastagabb harisnyát,persze nem olyan kényelmetlent mint az oviba:D
5/6 anonim válasza:
Hát én ma nem mozdulok ki, mert őszi szünet van, de egyébként biztosan húznék harisnyát, mert az esetek 80%-ban szoknyát hordok. Amúgy nem vagyok fázós, télen is simán veszek fel térd feletti szoknyákat vastag harisnyával(na meg földig érő szövetkabáttal:D). Igazából nadrágban jobban fázom, mint harisnyában. 21/L
6/6 anonim válasza:
Én is jobban fázok nadrágban, mint harisnyában és szoknyában. De nekem is kevés egy harisnya. Ha suliba megyek, akkor kettőt is fel szoktam venni, ha meg buliba, akkor csak egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!