Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok erről az öltözkö...

Mit gondoltok erről az öltözködésről a suliban, városban?

Figyelt kérdés

Ma egyik haverom fürdőnadrágba és papucsba jött suliba XDD ( gimi)

Nagyot ment meg minden de ez nem tiszteletlen kicsit? Vagy hülyének néznétek az ilyet a városban, suliban? Ez egy liberális suli, nincs semmi kikötés hogy hogy kell öltözködni de azért mégis… ha kihívnak felelni, vagy Ppt előadni nem fura hogy a gyerek strandruházatba van? Sokan mondták hogy ilyen öltözetben jönnek holnap, és hát na megfontolom én is

Tehát a kérdések?

Mernétek így suliba menni, hogy éreznétek magatok xd?

Tanárként mit reagálnátok erre?

Egy haverotok, osztálytársatok ezt csinálná, mit gondolnátok?

2024. ápr. 9. 15:34
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Én fáznék, még azért nincs olyan meleg hogy csak papucs és fürdőgatya legyen rajtam :D Más azt csinál amit akar, pont nem érdekel.
2024. ápr. 9. 15:40
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Elég trampli dolog, biztos hogy mennèk úgy 😄
2024. ápr. 9. 16:44
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Én nem mentem volna úgy suliba, de nem érdekel, hogy más hogyan öltözködik. Max addig foglalkoztatna a dolog, amíg pár másodpercre irigykedem magamban, hogy bezzeg nekem a zokniban poshad a lábam:D

21/L

2024. ápr. 9. 16:59
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Milyen volt a fürdőgatya? Fecske, vagy sima short-szerű? Mert utóbbira ugye nincs ráírva, hogy kimondottan fürdőgatya. Fecskében én nem mertem volna, meg azérért igaz hogy jó idő van, de olyan hatalmas elviselhetetlen kánikula még nincs.
2024. ápr. 9. 18:34
 5/10 anonim válasza:
87%
Igaz lany vagyok,de ha fiu lennek turi mennek!:D rovid az elet ahhoz hogy ne azt vedd fel ami neked tetszik!
2024. ápr. 9. 20:33
 6/10 hosszúhajú ***** válasza:
54%
tanárként írom, hogy nem komplettek a kollégáim hogy ezt hagyják... szerinted hova vezet ez? mi lenne ha bikiniben mennék órát adni? ha ezt így hagyjuk elindulni, sorban dőlnek majd le a keretek. pl: minek temetésre fekete, én piros bohócnak akarok öltözni. miért nem öltözhetek más ember esküvőjére fehér ruhába, én is menyasszonynak öltözöm inkább. minek vegyek a parlamentbe öltönyt, inkább focimezben ülök be. és ez csak a felszín. ami alatta van az is elkezd majd idomulni hozzá. tisztelet a sulinak, a hivatalnak az eseménynek? mi a francnak. illem? az meg mi? és végül 100 év múlva több 10 milliárd tahó, kretén fog pizsamában rohangálni, abszolút semmibe véve mindent a világon. ez lesz az egocentrizmus fénykora, amikor csak az létezik majd amit az egyén akar - ez pedig nagyon durva dolgokhoz vezet, mivel ugye rengeteg eltérő akarat fog egymásnak feszülni. elkezdődik az anarchia. - kissé sok szociológiát tanultam, de figyeld meg a történelemben hogy a lázadások, és sokkoló viselkedések mindig rossz irányba vezettek... sokkal célravezetőbb a fokozatos és kereteken belüli újítás mint a polgárpukkasztás...
2024. ápr. 10. 00:50
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

"100 év múlva több 10 milliárd tahó, kretén fog pizsamában rohangálni, abszolút semmibe véve mindent a világon."

Nem jó irányba megyünk, de szerintem az öltözködés lesz a legkisebb probléma. Nem tudom ki látta a "Hülyék paradicsoma" című filmet. Vígjátéknak indult. De néha az az érzésem, hogy sajnos valóban ez lesz a realitás. :(

2024. ápr. 10. 06:53
 8/10 anonim ***** válasza:
36%

"Tanárként mit reagálnátok erre?"

Talán jobb lenne elmenni gyárba dolgozni, vagy egy mekibe. Kevesebb lenne az agyhalott, és nem égne ki a szemem se a látványtól...a fizu is több. Megadnád a kezdő lökést a karrier váltáshoz.

2024. ápr. 10. 07:11
 9/10 A kérdező kommentje:

Na örülök hogy több nézőpont is találkozott

Hát igen alapvetően lehet úgy nézni a dolgot hogy mégis csak pl az intézménynek meg kéne adni a tiszteletet, de valljuk be, nem attól fog összedőlni a világ hogy az öltözködési szokásaink kicsit átformálódnak. Attól mert valaki kicsit merészebb öltözetben ül be órára attól még figyelhet az órán és megadhatja a tiszteletet

2024. ápr. 10. 18:11
 10/10 hosszúhajú ***** válasza:
28%
A baj hogy az öltözködés nagyon is befújásulja azt ami belül van vedd például hogy régen 70-es 80-as években amikor nem volt szokás például a tanga és az utcán is normálisan fel voltak öltözve az emberek akkor semmi olyan reakcióval nem szembesültek mint ma. ha felvettél a strandon egy normális fürdőruhád senki nem szólt be neked most nézd meg felvesznek a lányok tangákat és csodálkoznak hogy jönnek a bunkó beszólások. Összefügg a kettő nézd meg a világban is minél kevésbé öltöznek fel a lányok annál erősebb reakciókkal találkoznak régen ez egyáltalán nem volt így. Ahogy felhívül az öltözködés azzal arányban a viselkedés is. Szabadabb külső tisztelet nélkül, szabadabb reakciók tisztelet nélkül.
2024. ápr. 10. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!