Szoktatok blúzt hordani?
Figyelt kérdés
Milyen gyakran?
Ha igen, miért szeretitek?
Ha nem, miért nem?
ápr. 7. 07:17
A kérdező szavazást indított:
Igen, naponta
Igen, hetente
Igen, havonta
Igen, ha muszáj
Nem, soha
19 szavazat
2/9 A kérdező kommentje:
Nyilván nem férfiaknak szól a kérdés, ne trollkodjátok szét, kérlek.
ápr. 7. 07:30
3/9 anonim válasza:
Szoktam, néhanapján. Nem kifejezetten szeretem, de hát egy ruhadarab, tárgyakat nem is kell hogy "szeressen" az ember.
4/9 Metionin válasza:
Igen de meghatározott stílusút, nem ezt a tipikus "irodai" világos színű blúzt, attól a hideg kiráz. Fekete fodros, csipkés, bő ujjú stb. blúzaim vannak.
5/9 anonim válasza:
Én a megfigyeléseimet tudom leírni...
A mai, liberálisabb világ megváltoztatta az öltözködési szokásokat is. Sokkal lazább az etikett, ami a trendet követi; más kérdés, hogy nem mindig helyén való a laza öltözék.
A lányok/nők csak akkor vesznek fel blúzt és igényes ruhát, ha muszáj. A sulisok akkor, ha ünnep van vagy vizsga, a dolgozók meg csak akkor, ha a munkakörük indokolja ezt.
A XXI. század első felének derekán az igényes megjelenés (kosztüm, blúz...) már nagyon ritka, mint a fehér holló, így rendszeresen szerintem, ha a lányok 2-3%-a hord blúzt SZABAD AKARATÁBÓL!
6/9 anonim válasza:
Igen, alig hordok mást, kiterjedt gyűjteményem van egyszerű szabású fekete blúzokból.
7/9 anonim válasza:
Nem szoktam, rég kiment már a divatból. Ha bemész egy átlagos üzletbe, New Look stb., nemigen találsz blúzt. Felsők vannak helyette. Már 35-40 éve is inkább felsők voltak, mint blúzok.
8/9 anonim válasza:
Igen szoktam, de nem inden nap mivel úgy nincs hova felvenni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!