Hogyan lehetne férfiaknak népies elemeket keverni a mindennapi öltözködésbe?
Szeretnék kicsit meríteni a kultúrából, de nem igazán tudom hol lehetne elkezdeni. A legtöbb amire tudok gondolni az egy moldvai öv egy egyébként hétköznapi szereléssel, de sajnos itt nekem meg is áll a tudomány. Max még bő gatyákban látok fantáziát, de kéne még ebben segítség bőven, hogy lehet kombinálni különböző ruhadarabokat.
Nem szeretnék teljes huszár ruhában járni, meg zakókat hordani :DDD. Tehát nem (feltétlenül) az elegáns vonalon akarok elindulni, hanem a teljes hétköznapin, ha ez így érthető.
Ez a videó inspirálta főleg ezt a kérdést (bár már előtte is játszottam a gondolattal) [link]
Tehát én a folk-o-meteren egy ilyen 3 körülre szeretnék kerülni :DD
#2 persze, de az a baj, a hímzett pólókon is csak kalocsai meg matyó van, ami azért valljuk be, akármilyen szép is, elég turistás, illetve nem is feltétlenül a legjobbak.
#3 a lenvászon ing elég kézenfekvő, de nem túl hétköznapi inget felvenni, illetve fehér a legtöbb, ami hosszútávon nem a legjobb, könnyen koszolódik :/
#4 A mellény elég jó ötlet, köszönöm szépen, bár a kalap az nem feltétlenül ad egyből népies hatást, inkább olyan hipszteres szerintem :D. A bocskor az meg kicsit extrém és nem tudom mennyire strapabíró
#5 Hát, ebben nem feltétlenül vagyok biztos, de van egyébként egy kisebb bajuszkám :D
Bocsánat, hogy mindenkivel van valami kivetnivalóm, de nem igazán találom azt amit keresek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!