Barátom nem engedi, hogy vegyek fel melltartót napközben. Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Magas 178 centis lány vagyok közepesen nagy mellekkel. Nem lógnak, teljesen feszesek. Pólón keresztül elég sok minden látszik. Én nem szeretem ha megbámulnak utcán, szerintem ez nagyon kínos és kicsit megalázónak is érzem.ápr. 2. 09:10
11/17 anonim válasza:
Neked ez így oké mert vele vagy, nem értem mi a kérdés.
12/17 anonim válasza:
Ha NEKEM a baatom megpróbálna armiféle öltözetet MEGTILTANI, egyböl EX lenne belöle!
FÖleg az ilyet, ami szerintem a legtöbb nönek kellemetlen, megalázó, semmiképpen nem tenném.
13/17 anonim válasza:
Mert a legkevésbé sem tisztel. Na ezért.
14/17 anonim válasza:
Ha nem lóg akkor ne is hordj melltartót, jobban teszed ha a barátodra hallgatsz ő csak jobban tudja mint te
15/17 anonim válasza:
14-es: ha nem lóg és nem hord melltarot, akkor LÓGNI FOG!
17/17 anonim válasza:
Írod, hogy magas vagy és feszesek a melleid. Nagyon szexi lehetsz melltartó nélkül. Ezért próbál a barátod leszoktatni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!