Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire rossz minőségek az...

Mennyire rossz minőségek az Armani karórák?

Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett egy Armani óra (AR5988) viszont tudom, hogy a divatmárkáknál az óraszerkezet nem éppen minőségi. Jelenleg egy olcsó Casio órám van (MTP-VD01D-1E) és valami szebbre szeretnék váltani. Ti megvennétek a helyemben?

2024. márc. 30. 11:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valami kínai gyártól megrendelnek egy igazi gagyit 23 dollárért. Rányomják, hogy Armanyi meg Tóni Hilfinger és egyből 160 euróért lehet árulni. A Casio legalább igazi óra.
2024. márc. 30. 11:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezt értem, szeretem is a Casiot, de egy 18ezeres casio valoban sokkal jobb lenne mint egy 40-50 koruli kinai Armani kínai szerkezettel?
2024. márc. 30. 13:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen,a casio oragyarto. Abban profi. Az armani meg a divatruhszatban profi. Az armani meg dolce orai fel ev -1 ev alatt tonkremennek,nem erdemes ilyenre kolteni,ha nincs kidobnivalo penzed. A dolce oramon a koronazar rohadt le,nem lehetett allitani.
2024. márc. 31. 06:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha már 50ezret rászánnál egy órának nem nevezhető időmérő eszközre, inkább gyűjts hozzá egy kicsit és vegyél mondjuk egy használt Seiko-t. 80 körül már kapsz szép állapotú automatát és ha vigyázol rá, akkor évek múlva ugyan ennyiért el fogod tudni adni ha cserélnéd. Használt óráktól nem kell félni, nem véletlen van hatalmas piaca. 80-100 körül már van Orient, Seiko, sőt svájci Tissot is.
2024. máj. 15. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!