Melyik márka férfi farmerei jöttek be leginkább ?
Figyelt kérdés
Melyik márka vagy bolt farmereit használjátok leginkább ?márc. 26. 14:27
1/2 anonim válasza:
Nem vagyok márkafétises. Jó minőségű legyen az anyaga és jó legyen a szabása! Mindig felpróbálom pont ezért vétel előtt. Volt már rajtam márkás drága farmer, ami pocsék volt. És volt egyszerű teszkós farmerom is, ami olyan volt, mintha rám szabták volna és sokáig a kedvencem volt. Nem tudnák márka szempontjából általánosítani.
2/2 anonim válasza:
Én pont így vagyok mint az #1-es.
Mindenféle márkából van ami jó, és van ami rossz. A legtöbb farmerom amúgy kínaiból van, ezek nem túlárazottak, és kb ugyanannyi ideig bírják mint egy márkásabb. Válogatni kell, mert ezekből is van csapnivalóan rossz, és szuper jó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!