Ehhez a stílushoz milyen cipők illenének?
Old money stílusban kezdtem el öltözni. Persze nem luxusmárkákból. Csak ehhez állok a legközelebb stílusban. Úgy érzem megtaláltam benne magamat. Nagyon tetszenek azok a cuccok amiket most hordok. Sima egyszerű, olcsó ruhákra kell gondolni. (másodkézből is) A pólóim pl.sinsayről vannak. Egyszínűek, se logó se semmi. Nadrágnál a farmert és a szövetnadrágot preferálom. Pulóverekből is inkább egyszínűeket, a kötöttekből a színesek is tetszenek. Persze normális színösszeállítással.
Magyarul a sportos dolgokat hanyagolom. (ha valaki még is tud elegáns, de sportos ötleteket is, azokat szívesen fogadom)
A fő kérdésem, hogy cipők terén a fent leírtakhoz mi áll a legközelebb?
Egy fehér Jordan 1 Low beleférne a stílusba, vagy csak elrontaná?
Vagy inkább próbálkozzak Ralph Lauren féle sneakerekkel?
Nem annyira értem. Azt írod, a sportos dolgokat hanyagolod, de a póló-farmer az pont hogy elég sportos. A sneaker is sportos, akármilyen színű vagy márkájú. A leírt ruháidhoz az old money stílusnak nem sok köze van, sőt. Ettől függetlenül persze, a sima póló meg a farmer vagy szövetnadrág bármihez megy, sneakerhez is.
Az old moneynak az alapja a minőségi anyagok, ez cipőnél leginkább a bőrt jelenti. A Jorden meg a Ralph Lauren is tipikusan azok a márkák amiktől elhatárolódik ez a stílus, hiszen pont a logók hiánya a másik lényegi pontja a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!