Milyen ruha lenne nekem előnyös?
Figyelt kérdés
Elég nagy a csípőm és a farom a felsőtestem viszont nem annyira, vagyis nincsenek nagy melleim sem, sőt én kicsinek tartom. Milyen ruhát ajánlanátok nekem, ami optikailag kicsinyíti a csípőt és nagyitja a mellet?2009. jan. 4. 21:13
1/4 anonim válasza:
valami A vonalút esetleg? vagy kiskabát féleséget, ami a melleidnél nyitott és nagyobbnak tűnnek, hátul pedig leér a fenekedre. De ezt igazából úgy lehet megtudni, hogy bemész egy üzletbe felpróbálsz pár ruhát ami ránézésre tetszik, és megnézed melyik áll jól. Aztán már tudni fogod, hogy milyen ruhákban tűnsz karcsúbbnak.
2/4 anonim válasza:
hát én azilyen hosszú polokat tudom ajánlani:)
3/4 anonim válasza:
A széles csípőre tudnék ajánlani egy hosszú, függőleges csíkozású pólót. Plussz pont, ha minták vannak benne dekoltázs tájékon.
Ehez a bő ruhához inkább valami feszes farmernadrágot vennék fel, mellé egy csizma, ami lehet akár hosszúszárú is. Ne feledd, egy klassz kiegészítő mindig vonzza a tekinteteket: szerezz be egy klassz táskát, akár csillogósat, csak hogy egy kicsit kitűnj.
4/4 anonim válasza:
Előnyösek a mélyen kivágott kb térdig érő ruhák, a mell alatti övek a pólókon, blúzokon. Az a rossz, ha ott van az alsód és felsőd közötti "váltás" ahol a csipőd, mert arra tereli a figyelmet. Most divatosak a mell alatt kezdődő szoknyák, és szerintem az nagyon előnyös lehet Neked, egy kivágott blúzzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!