Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » HALLOWEEN-angyal ördög páros...

HALLOWEEN-angyal ördög páros leszünk bnőmmel, persze én leszek az ördög. :D milyen rucit húzzak?

Figyelt kérdés

smink, kiegészítők? kb ilyen a testalkatom:

[link]

[link]

2010. okt. 26. 00:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Én valamilyen piros egyberuhát választanék, fekete harisnyával, piros magassarkúval. Sminknél erőteljes tusvonal, eperpiros ajkak. Piros körmök. A hajad csináld meg valamilyen hullámos, kócos stílusúra. Tarolni fogsz. :) (egyszer már hasonló öltözékben voltam ördöglány, ugyanilyen sminkkel, és mindenki megjegyezte, hogyha minden ördög így nézne ki, eladnák nekik a lelküket XD)
2010. okt. 26. 00:36
 2/3 A kérdező kommentje:

eeez jó szöveg:)

egyberuhám sajna nincs, de majd próbálok alkotni valamit:)

esetleg valami linket, vagy ha van Rólad így fénykép?

köszi

2010. okt. 26. 00:40
 3/3 anonim ***** válasza:
ha nincs piros egyberuhád, akkor talán valami piros ujjatlan felső és piros szoknya. bár lehet, h ezt nem egyszerű beszerezni..:D de még gyorsan varrathatsz is egyet, csak egy egyszerű szoknyácskát. a szoknya derekához, tehát a szoknya és a felső határához pedig én tennék egy vastag fekete övet. de ez a vastag fekete öv az egyberuha esetén is jól mutat.:)
2010. okt. 26. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!