Hány éves az a legrégebbi ruhadarab, amit még ma is hordasz napi, heti vagy legalább havi szinten és nem csak otthon?
Szinte már a vicc kategória, de nekem is van egy régi ingem, amit 1994-ben vettem Romániában.
100% pamut, minden gombja eredeti, sehol nem szakad, nem foszlik pedig meglehetősen sokat hordtam/hordom.
Ki sem merem számolni, hányszor lehetett már kimosva, és semmi fakulás, vagy kopás nem látszik.
"A nagymamám ruhái közül viselek néhányat ... több mint 10 éves."
Csak tíz? :D Azt hittem, ha nagymamával kezdődik a mondat, legalább 4o-5o év lesz a vége. :)
Tiniként, 2011-14 között rengeteget turkálóztam, mert annyira hülye volt az akkori divat, amiben a kortársaim parádéztak. Csípőnadrág rendkívül kényelmetlen anyagokból, “besz@rós” háremnadrág, neon színek, strasszköves pólók, amikről már potyogott minden egy mosás után, a többin meg elcsépelt és giccses feliratok voltak, ejtett nyakú felsők, amik prolisan álltak, ha AA-nál nagyobb volt a melled.
Szinte csak turkálóban találtam “normális” fazonú dolgokat, amik a retrós ízlésemnek is megfeleltek. Ma már újra kényelmesek a Bershka, Pull & Bear farmerei is, de akkor vadászni kellett.
Rengeteg felsőm, ingem is van még abból az időből. Leginkább Marks & Spencer, Street One, Next, Mexx márkájúak. A mai napig hibátlan állapotúak rengeteg mosás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!