Letiltott vinted fiók?
Felraktam egy pandora gyűrűt vintedre, amiért végleg letiltották a fiókomat.
Mivel semmi ok nem volt rá, írtam nekik üzenetet, hátha meg tudom menteni a profilomat, de sajnos nem sikerült.
A barátom megadta az ő adatait, hogy nyugodtan használhatom az ő profilját.
Bejelentkezhetek vele ugyanazon a telefonon, amin a letiltott fiókomat használtam?
Vagy azt is érzékelni fogja a vinted és az ő fiókja is le lesz tiltva?
Bocs,off… de hogy tehet ilyet a Vinted?
Volt függőben tranzakciód is?
Lassan félek hasznàlni…
Szia, mi lett az eredmeny?
Tiltottak azt is, vagy mit sikerult elintezni?
Ugyan ebben a cipoben jarok en is:(
Ez a Vinted kész vicc. Elvileg nem tehetsz fel használt kozmetikumot,hamis terméket.. mégis tele van velük a Vinted. Engem is tiltott 2* is..2 külön fiókból.
Egyszer mert fél mertem tenni új, celofános Avon parfümoket amiket nem használtam... szerintük kereskedő vagyok😂😂😂👎😏🤔
Tegnap azért mert szerintük egy használt kozmetikumot tettem fel,ami abszurd..na mindegy.
De ha te jelented H valaki kamut tesz fel,vagy nem olyat ami oda való azt engedik ..semmi tiltás se semmi. Lengyelek pl állandó jelleggel (tisztelet a kivételnek,de így is 90%ra igaz)hamis dolgokat tesznek fel...est vígan rendben vannak Vinted szerint.
Ha egy regebbi vinted fiokot kapsz valakitol, azt nem fogjak tiltani :)
Elozo voltam
Hát gyerekek kb a thököm van tele.
A helyzet a köv.
Vásárló lennék.Én nem adok el semmit,hanem csak vásárlásra használom.
Két terméket megnéztem és kérdést tettem fel.
Pontosan kimásolom nektek,hogy lássátok ,nehogy csak mellébeszélés legyen.
1.Szia!Két kérdésem lenne
A poló mellmérete hány cm, és a képen mintha fehér flekek lennének.Lehet képhiba,csak megerősítésedet kérném,hogy nem folt,amit látok.
Köszi!
"2.Szia!Hány cm a mellszélessége?Köszi!"
Erre irják: ideiglenesen lekorlátozott a vinted!!
Ez meg mi a rosseb,tudja vki??
Vagy ez csak ilyen ellenőrzésféle?
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!