Vinted -100.000es csomag?
Van egy illető aki több cuccot venne tőlem, kb 100e értékben.
Neki nincs semmi meghirdetett terméke.
4 visszajelzése van. Ezek az eladók olcsó, filléres cuccokat hirdetnek.
Sok olyan sztorit olvasok vintedes facebook csoportokban hogy a vevő azt hazudja hogy sérült/hamis/hiányos terméket kapott és a pénzét is visszakapja illetve a termékeket is megtarthatja.
Kicsit gyanús nekem, hogy ilyen nagy értékben vásárolna amikor eddig csak 1000 ftos cuccokat vehetett. Lehet bepróbálkozna majd valami ilyesmivel?
Szerintetek?
Szerintem is inkább menj biztosra. Ez a 4értékelés annak tűnik, hogy vett 4 random totál olcsó cuccot, hogy kapjon értékeléseket, így ne legyen gyanús a profil.
Elég okos húzás.
A szabályzat szerint csak akkor kapja vissza a pénzét, ha bizonyítékot szolgáltat hogy sérült a termék, vagy eltér a leírtaktol. Ekkor az eladónak van lehetősége visszakérni a ztermeket. Ő akkor kapja vissza a penzt ha visszakuldi neked 5 napon belül. Ha a csomag elveszett akkor is azt bizonyítani kell. De ha ő
felvette a Foxpost automatábol akkor nem tudja azt mondani hogy elveszett.
Akkor tud szerintem becsapni ha eltűnik a penzeddel, tehát megszünteti a számláját. De ahhoz meg kell adnia egy
bankszámlaszámot, ami alapján már be lehet őt azonosítani, így le is buktatta magát. Bár biztos ki lehet játszani, és ezt meg is próbálják, de a vevő is védve van a nem csak a vásárló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!