ha szétmegy a hajad, akkor rosszul érzed magad egész nap. ha elázol, akkor is szétmegy a hajad plusz meg is fázhatsz, ugyanott vagyunk.
Nem ciki.
Nekem nyáron is kell esernyőt (napernyőt) használnom ha nagyon süt a nap, mert nagyon fehér bőröm van, és tök hamar leégek. Akkor be szoktak szólni.
De télen? Csak nyugodtan, amúgy meg ne érdekeljen mások véleménye :))
2010. okt. 25. 19:45
4/16 anonim válasza:
Nem ciki, bár nekem tavaly beszólt egy gyerek, de nem nagyon hatott meg, nem fogok elázni, idén is felhúzom az ernyőt!:P
2010. okt. 25. 20:27
5/16 anonim válasza:
Én meg mindig is ernyőben flangálok, ha esik a hó. Azért esernyő, nem? A hó meg esni szokott. :D
2010. okt. 25. 22:03
6/16 anonim válasza:
Szerintem az, van esernyő meg napernyő de hóernyő nincs. Öregasszonyokat szoktam látni télen esernyővel, és mindig az jut eszembe, hogy irtóznak a hótól, és nehogy már hozzájuk érjen. Van kalap, sapka, kapucni télre.
2010. okt. 26. 17:49
7/16 A kérdező kommentje:
köszii a válaszokat!!!:)) sztem sikerült meggyőznötök használni fogom az ernyőt!! :))
kapucni kalap nem jó mert az lenyomja teljesen a hajam...
2010. okt. 26. 18:36
8/16 anonim válasza:
Miért lenne már ciki, arra van:) Egyébként meg előfordulhat h mondjuk munkába menet nem akar mindenki szétázni, hiába aggatsz magadra kalapot, sapkát sálat, attól még ázol...
2010. nov. 11. 20:46
9/16 anonim válasza:
Nem ciki, nyugodtan nyisd fel.
Én már 1-2 éve is kellemesen csalódtam, amikor senki nem lepődött meg rajtam, amikor télen a hóesésben esernyőt nyitottam. Emlékszem azt gondoltam Magyarországon ezen megbotránkoznak majd, de nem történt semmi. Azóta szerintem csak még elfogadottabb lett, hiszen ez egy értelmes, hasznos tevékenység.
Ha mégis megtalál valami korlátolt ember és megjegyzést tesz azzal ne foglalkozz. Nekem még sosem szóltak be, de egyébként sem érdekelne mert nekem fontosabb az, hogy komfortosan érezzem magam és ne betegedjek meg.
2010. nov. 11. 21:09
10/16 anonim válasza:
én pont ma gondolkodtam ezen mert én is így vagyok, és arra jutottam hogy ha szükséges használok mert én nem szoktam észrevenni ha mások esernyővel járkálnak...és gondolom nem csak én vagyok így
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!