Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok mit gondoltok az...

Lányok mit gondoltok az overknee (térdfelett érő) csizmákról? Hord valaki közületek?

Figyelt kérdés
Ha igen milyen fazont?
2010. okt. 25. 19:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszenek és gondolkoztam is egy darabig hogy vegyek e és nagyon jókat is lehet kapni, de én eddig még utcán nem nagyon láttam olyat akinek jól állt. ha magas vagy és szépek a lábaid szerintem nyugodtan vegyél fel, de alacsony lányokon pl szörnyen áll...
2010. okt. 25. 19:25
 2/11 anonim ***** válasza:
hát igen rajtam biztos rosszúl állna alacsony vagyok és vastag lábaim vannak :(
2010. okt. 25. 19:30
 3/11 A kérdező kommentje:
hát 172 vagyok, 60 kiló, szóval vékony, de kicsit még merésznek találom, viszont vannak olyan fajták is, amiket vissza lehet hajtani, tehát variálhatja az ember, hogy mikor milyen hosszúságúhoz van kedve. Köszönöm lányok az eddigi válaszokat, megy a zöld kéz ;)
2010. okt. 25. 19:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszenek, még nincs, de idén tuti beszerzek. Már vagy 5-6 éve szeretnék, nagyon örülök, hogy végre divatba jött :)
2010. okt. 25. 19:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem is gondoltam arra, hogy vegyek-a 159 centimmel nem hiszem, hogy jól nézne ki rajtam :). Egyébként ha nem hiperminivel veszi fel az ember, akkor nagyon stílusos is tud lenni :).
2010. okt. 25. 20:22
 6/11 A kérdező kommentje:
cicagatyóval, feszes nacikkal gondoltam, szoknyával semmiképp, de adhattok ötletet is, hogy szerintetek mivel néz ki jól (jah és mindenképp laposban gondolkozom, bár szerintem a magasságomhoz ez magtól értetődő), egyébként köszönöm a válaszokat ;)
2010. okt. 25. 20:43
 7/11 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszik,de nem tudom hol tudnék beszerezni
2010. okt. 25. 20:45
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem kettő is van.Egy szürke,és egy fekete.Lapos srakú mindkettő.

Én 176 cm vagyok,és 50 kg.

Én ált. farmerral hordom,és valami egyszerűbb pólóval.

2010. okt. 25. 20:56
 9/11 A kérdező kommentje:

20.45-ös: én deichmannban láttam több félét is ;)

utolsó válaszadó: ilyen paraméterekkel, akkor jó karcsú lehetsz, biztosan jól áll :) mondjuk én a súlyommal (amit feljebb írtam), habár nálad ezek szerint erősebb vagyok, de amúgy elég vékonynak mondanak :) Amúgy én is laposban és feketében gondolkozom, nah alszom még rá egy párat ;)

Köszi mégegyszer mindenkinek!

2010. okt. 26. 13:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem is van, tavaly vettem.(bár nekem éppen térdig ér, vagy picivel felette) 180cm is és vékony lábú vagyok, (ezért nem feszül teljesen), visszahajthatós, így tudom variálni, és jól mutat ceruza szoknyával is. Jövőre még hosszabbat szeretnék.
2010. okt. 26. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!