Hogy tetszik a stílusom?
2010. okt. 25. 18:54
1/13 anonim válasza:
hát.. gondolom már nem fiatal tinilány vagy.. :)
mindenestre nekem nagyon bejönnek a ruháid,tetszik a stílusod! :]
2/13 anonim válasza:
Nekem nem jön be!Ennyi pénzért sokkal különb ruhákat lehetne venni!:S
3/13 A kérdező kommentje:
nem a saját ruháim csak hasonlóak
2010. okt. 25. 19:04
4/13 anonim válasza:
1.vagyok.. hát én a pénzt nem is néztem.. nemis igazán érdekel,de van pár nagyon jó ruha köztük..
5/13 anonim válasza:
vannak köztük jó darabok, mindig értékelem azokat, akik nem olvadnak bele a tömegbe, csak az a kár, hogy ilyeneket nem is igen látok az utcán, hol vagytok?? :)
19L
7/13 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik.. én is ilyen ruhákat hordok (van ugyanolyan kardigánom, mint az első képen csak világosabb és nagyon szeretem, mert nem is fázok benne) csizmáim hasonlóak, de persze az egyik képen a fekete csizma elég xtrém hétköznapra, ezért az enyém kisebb platformú és 10-11cm a sarka. Én Egerben vagyok szóval errefelé lehet látni ilyeneket :))
8/13 anonim válasza:
szerelmes lettem a dolgok nagyrészébe!
9/13 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek. Különösen a "rock and roll" meg a "punk" verziók nem, bár nem képviselem egyik stílust sem, de kifejezetten idegesít ha ilyen divatbabák pózolnak én vagyok a rocksztár meg hárdkór pánk feliratú stílusutánzó csilivili cuccokban. Gyomorforgató, ahogy az emberek szubkulturális dolgokat integrálnak a saját trendi divatvilágukba, aminek köze nincs az adott életérzésekhez. Amúgy a többi ruha szerintem most tőlünk nyugatabbra kifejezetten a trendi kategória. 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!