Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az ilyen nadrág tényleg rib*ncos?

Az ilyen nadrág tényleg rib*ncos?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy ilyet tesire és megkérdezték a barátnőim miért kurv*skodok. Az ilyen nadrág nagyobbitja a feneket és én elég lapos vagyok tehát jól érzem magam benne. De ez rosszul esett tőlük. [link]

(Ha nem nyitja meg, akkor ilyen szürke villám mintás rád feszülős sztreccs nadrág)

márc. 9. 16:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
45%
Tényleg nincs egy bővebb tornanadrágod?Abban jobban lehet mozogni,ez meg magamutogatásra való.Az utcán is ilyenben mászkálnak a kis ribik.
márc. 9. 20:24
 12/21 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem jól néz ki és tesire előnyös is.
márc. 9. 20:26
 13/21 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem a seggbe cuppanós cicanaci r*bancos. Azt pláne nem értem hogy ha nincs jó feneked akkor mit akarsz rajta mutogatni. De én már öreg vagyok, úgyhogy ne érdekeljen a véleményem. Ha neked az jó akkor hordd ezt.
márc. 9. 21:28
 14/21 anonim ***** válasza:
33%

Igen, nagyon ribis, bevág a hátsóba és mindenhol rád tapad.

Minek akarod egyáltalán nagyobbitani a feneked? Ez az ami krvás.

márc. 9. 22:58
 15/21 A kérdező kommentje:

Nem mutogatni szeretném, csak jó érzés, hogy ebben a nadrágban kicsit nagyobb

márc. 10. 09:17
 16/21 anonim ***** válasza:
60%

"Ez az ami krvás."

Pont hogy inkább az a normális, ha valaki nem másoknak akar megfelelni, hanem olyat hord amiben jól érzi magát, ami számára kényelmes. Én nem látok benne semmi rosszat, és ha a kérdező másoknak akar majd megfelelni egész életében, soha nem lesz sikerélménye, mert mindig lesz egy ilyen búvalb.szott hozzászóló, aki odamond valami sértőt.

márc. 10. 13:23
 17/21 anonim ***** válasza:
59%
A sikerélmény nem inkább az lenne ha edzéssel sikerülne normális feneket faragnia magának? Abban mi a siker hogy kitömött gatyát vesz fel?
márc. 10. 14:08
 18/21 anonim ***** válasza:
9%

#17 Nyilvánvalóan a sikerélményt nem a nadrágra értettem, hanem abban a mondatban használtam, amiben a másoknak való megfelelésről beszéltem. Nem lesz sikerélménye attól hogy ilyen nadrágot vesz fel, de jól fogja magét érezni, ami nagyon is sokat számít. És ha azért nem vesz fel ilyen ruhát, mert van akinek az nem tetszik, akkor később egy másik ruhát sem fog felvenni, mert az valakinek nem tetszik. És bekerül abba a spirálba amibe a társadalom nagyobbik fele él jelenleg is, hogy mindenki a másiknak akar megfelelni és soha nem lesznek boldogok, mert nem mernek önmegvalósítani, nem mernek újat kipróbálni, nem mernek egyediek lenni, mert kényszeresen meg akarnak felelni a társadalmi elvárásoknak. Ennek nincs jó vége, és fiatalon ebben nem szabad beleesni.

Ha valaki szerint ronda egy ilyen nadrág, akkor elfogadjuk hogy ez az ő véleménye, és kész. De nem szabad hogy a saját stílusunkat ez a vélemény határozza meg. Ráadásul ilyen jelzőkkel sem illik dobálózni szerintem, mert lenéző a másik féllel szemben. Lehet például azt mondani, hogy túl sokat mutat a fenékből, ami egyből egy kultúráltabb és tárgyilagosabb megjegyzés. Nem lesz valaki attól ku.va hogy felvesz egy testhezálló nadrágot...

márc. 10. 14:24
 19/21 anonim ***** válasza:
39%

"Nem lesz valaki attól ku.va hogy felvesz egy testhezálló nadrágot..."

Csak magamutogató.

márc. 13. 23:12
 20/21 anonim ***** válasza:
42%
Krva az aki pénzt kér a szexért. Semmi köze az öltözködéshez. A ribnc egy sokkal tágabban értelmezhető szó. Igen, az ilyen nadrág sokak szerint ribncos. Ha szerinted nem, akkor vedd fel. De a kérdés arról szólt mások mit gondolnak. Mások ezt (többek között).
márc. 14. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!