Fiúktol kérdezem, ha otthon vagytok és csak melegitő van rajtatok akkor huztok alá valamit?
Figyelt kérdés
Szoval ha hazaértek iskolábol és átöltöztök akkor leveszitek alsotokat is és ugy van rajtatok vagy alsoval együtt? Én mindig leveszem alsomat is mer ugy sokkal kényelmesebb. Hétvégén se huzok alsot alá ha itthon vagyok. Nálatok hogy szokott lenni?? Köszi válaszokat2024. márc. 2. 13:10
2/11 anonim válasza:
Én is hordok, hogy ne a melegítő legyen koszos hanem az alsó.
3/11 anonim válasza:
Gatya nélkül igénytelenség, mindig van rajtam gatya.
4/11 anonim válasza:
Rajtam mindig van. Gusztustalan lenne, ha a melegítő lenne második nap szarcsíkos.
5/11 A kérdező kommentje:
#4 🤣🤣 Igazad van de én használok végén nedves törlőt is szoval eddig még sose volt olyan. Meg amugy pizsama alá se huzok semmit! Ezért kérdeztem mer kiváncsi vagyok mások hogy csinálják..
2024. márc. 2. 14:01
6/11 anonim válasza:
Felnőtt ember vagyok, már nem "fiú". Mindig van rajtam alsógatya, max alvásnál vagyok full pucér.
A nedves törlőkendő egy nettó önámítás. Ugyan így mocskos és seggszagú vagy
7/11 anonim válasza:
Én itthoni gatyát veszek fel, ami olyan mint egy rövid pizsamagatya ez alá nem veszek fel alsót
8/11 anonim válasza:
5 este a pizsmához valóban nem kéne az esti zuhanyzás után, de nálam valamiért úgy alakult, hogy furán érzem magam ha nincs, így pizsma alá is szoktam venni.
Télen meg pláne, akkor még alvós pólót is veszek a pizsama felső alá, mert nem szoktam éjjelre túlfűteni.
9/11 anonim válasza:
#8 szerintem nem jó éjszakára is beszorítani a cuccodat egy szűk helyre
10/11 anonim válasza:
Hordok, mert kell, hogy valami normálisan tartsa.
Kérdező, nem csak a ruhádat kell megvédeni az összesárgítástól, hanem a micsodádat is meg kell védeni a ruhádtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!