Tescos férfi polok nektek is szar?
Igen. De a Lidls is...
Sőt! amikor valamelyik méretezés és anyag megfelelő, a kövi héten már tuti más a minősége. :)
3
Fogalmam sincs XD fel sem lehet próbálni
Nincs egy hónapjay h Premier Outletben 3500-ert hoztam el under Armour felsőket, köztük pólót is. Ki kell fogni, de ja, ki a f...... vesz a teszkóban ilyet? Én inkább vadászom, mert megéri. :)
Am igen, már ránézésre is botrány a T póló...
3
olcsó volt fel probáltam jól is nézet ki:(
Nem tudom máshol akkor mit adnak a Tescókban, nálunk F&F ruhákat, ami egy teljesen jó márka. Szokott lenni próbafülke is a ruha osztályon. Legalábbis nálunk van. Az áruk meg semmivel nem olcsóbb mint bármilyen fast fashion, szerintem a minőségük sem. Kb H&M szint, és jobb mint sok másik, pl Sinsay vagy Cropp. Azok hiába "rendes" ruhaboltok, sokkal rosszabb minőségűek.
Érdemes az anyagösszetételt nézni. Én pamut pólókat szoktam venni, nem amortizálódnak gyorsan. De a kedvenc farmerem is Tescós (és nem azért mert másik nincs.)
Igen. Pont a napokban nézegettem a Tescoban a pólókat. Olcsó, de megfogva sem tetszett az anyaga.
Ami nekem bejött, az a Decathlonos póló. Viszonylag ez is olcsó (4e Ft körül van), de jó a minősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!