Mit viseltek, amikor otthonülős (beszélgetés,
sütés-főzés, filmnézés) délutánt rendeztek a
kedvesetekkel?
Már bocsánat, de nem vakolatra gondoltam díszmagyarba öltözve. Az igényesség és a cicomázás között van némi különbség. Tudom, hogy a sok alapozó árt a bőrnek, ezért nem is használok, csak alkalmanként, de szerintem egy kis szempillafestéktől az ember lányának semmi baja nem lesz, főleg ha kozmetius által végzett tartós dologról van szó. Nekem is (családanya révén) van otthoni melegítőnadrágom, de nem az agyonramosott "jó lesz otthonra" fajta. Hiszem azt, hogy a párunknak is jobban tettszik az, ha még évek múlva is úgymond igényesek vagyunk otthon is. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy ha meg van szerezve a pasi, akkor 1-2 év múlva már "szeressen úgy ahogy vagyok" téma következik. Kiegészítőkre sem a levesbe belógós nyakláncra gondoltam, hanem mondjuk egy felsőhöz megegyező színű pici kis fülbevaló. Ennyi. Szerintem itt pár ember nagyon félreértette amit mondani szerettem volna.
2010. okt. 25. 12:45
Szerintem nem lettél félre értve, nem tudom mit magyarázol, hogy kozmetikus általi tartós festés. Az igen, egy tartós festés, de nem direkt otthonra szól. Itt arról van szó, hogy mit csinálsz magaddal direkt otthon. ha közlöd, hogy smink, mindenki arra fog gondolni, hogy te otthon leülsz a tükör elé és szombati tízóraira kivakolod magad, nem arra, hogy te általában befesteted a szempilládat szemöldöködet a kozmetikusnál.
2010. okt. 25. 12:49
Bocsi, szerintem hagyjuk...
2010. okt. 25. 13:27
Otthonra direkt vettem pár márkásabb melegítőt amik persze nem a nyúlós pamut anyagúak...!!!!
Pl:Hummel,Adidas,Nike
2010. okt. 25. 13:31
fiú szemmel nézve nagyon jó dolog, hogy adsz magadra még otthon is, tényleg kiábrándító ha egy csaj otthon nagyon topán van, de ha szeret akkor teljesen mindegy, hogy mi van rajtad :)
2010. okt. 25. 15:07
16/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a képeket! Kaptam nagyon jó ötleteket.
A párom gyűrötten, ázottan és smink nélkül is szeret. Én is szeret őt, és ezért szeretném azzal is megajándékozni, hogy mindig ápoltam, rendezetten, csinosan jelenek meg előtte.
A sminken én sem az 5 réteg alapozót értettem, hanem kis szemfestést, korrektor-használatot, egy kis szájfényt.
2010. okt. 25. 16:00
Igazad van, egy kis kiegészítés szerintem is kell, ezért is írtam első körben a csini otthoni ruhákat. Egyébként engem támadtak itt le a smink miatt, hogy minek otthonra, meghogy biztos olyan ronda vagyok, hogy már otthon is kell... :) :)
De inkább hagyjuk. Nem kommentálom... Fegyvertelenekkel nem vívok szellemi csatát! Van akiknek a piros kendős háziasszonyok jönnek be.
2010. okt. 25. 16:16
Kapcsolódó kérdések: