Mit gondolsz a fehér szövetkabátról? Milyen színek jók hozzá? (bővebben lent, légyszi minnél többen írjatok)
Még nem vettem meg,csak gondolkodom.Csak attól félek,hogy hamar fog koszosodni és,hogy sápasztani fog,mert engem a fehér egy kicsit sápaszt.
Divat most a fehér télen?(úgy tudom tavaly az volt)
Neked tetszene?
Pl. milyen színű sapka,sál,kesztyű,cipő jó hozzá?Milyen színű ruhák?
Szerinted a fehér sapka milyen lenne hozzá?(láttam egy jó fehér sapkát ugyanabban a boltban)
Légyszi kort is írjatok és a válaszokat köszi előre is.15/L
Szia!
Ha nem tömegközlekedsz sokat csak akkor vágj bele. Mert tényleg irtóra koszolódik, és csak tisztíttatni lehet, ami meg drága. HA szórakozóhelyekre járkálsz, ott sem túl praktikus, mert lelóg székről, leesik a fogasról, szal nagyon kényes.
A fehérhez bármilyen szín jó, fel lehet dobni mindenféle színes sálakkal, különösen ha sápaszt a fehér szín, mert akkor nem ajánlatos az arcod közelében látszódnia. Szóval ha megveszed a színes sál előírás. :D
Fú, akárhányszor meglátok egy hófehér szövetkabátot, mindig elakad a lélegzetem, olyan gyönyörűek. De sajnos soha nem vennék magamnak, mert annyira koszolódik, hogy nem lehetne csak alkalmakra felvenni (sőt! akkor is kikenném alapozóval a gallérját, ha belegondolok). Szóval csak a boltban gyönyörködök benne.
Osztálytársam járt fehér kabátban, bár nem szövetkabát volt. Hát szörnyen nézett ki. Moshatta volna sűrűbben az tény, de tényleg hamar koszolódott.
24/L
Pár éve volt fehér szövetkabátom. Csinos volt, de tényleg nagyon hamar tudott koszolódni, így gyakran kellett tisztíttatni.
Hogy divat-e, azt nem tudom, de szerintem ez ne is érdekeljen. Ha csinosan áll, és jól érzed magad benne, az a lényeg.
"Sápasztás" ellen én is a színes sálakat tudom ajánlani. ;)
ma is láttam egy világos ballonkabátos csajt a buszon és nagyon jól állt neki. ha illik a stílusodhoz a fehér szövetkabát akkor nyugodtan, nekem tetszenek az ilyen lányok, igazán nőies tud lenni. a fehér szín is jó, csak valóban nagyon kényes lehet... márpedig hiába néz ki jól a kabát ha koszos :( az alapszínek mindig divatosak: fehér, fekete, szürke
23f
köszi a válaszokat:)
szerintetek jó lenne fehér sapkával és fekete/lila sállal felváltva?
Gyerekek! Ne csináljátok! Friss diplomás munkakereső vagyok, és mostmár kell egy fehér szövetkabát, node nincs miből! Wáááá... :-)
Második válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!