Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondolsz a fehér szövetkab...

Mit gondolsz a fehér szövetkabátról? Milyen színek jók hozzá? (bővebben lent, légyszi minnél többen írjatok)

Figyelt kérdés

Még nem vettem meg,csak gondolkodom.Csak attól félek,hogy hamar fog koszosodni és,hogy sápasztani fog,mert engem a fehér egy kicsit sápaszt.

Divat most a fehér télen?(úgy tudom tavaly az volt)

Neked tetszene?

Pl. milyen színű sapka,sál,kesztyű,cipő jó hozzá?Milyen színű ruhák?

Szerinted a fehér sapka milyen lenne hozzá?(láttam egy jó fehér sapkát ugyanabban a boltban)

Légyszi kort is írjatok és a válaszokat köszi előre is.15/L

2010. okt. 25. 00:11
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nem tömegközlekedsz sokat csak akkor vágj bele. Mert tényleg irtóra koszolódik, és csak tisztíttatni lehet, ami meg drága. HA szórakozóhelyekre járkálsz, ott sem túl praktikus, mert lelóg székről, leesik a fogasról, szal nagyon kényes.

A fehérhez bármilyen szín jó, fel lehet dobni mindenféle színes sálakkal, különösen ha sápaszt a fehér szín, mert akkor nem ajánlatos az arcod közelében látszódnia. Szóval ha megveszed a színes sál előírás. :D

2010. okt. 25. 00:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Fú, akárhányszor meglátok egy hófehér szövetkabátot, mindig elakad a lélegzetem, olyan gyönyörűek. De sajnos soha nem vennék magamnak, mert annyira koszolódik, hogy nem lehetne csak alkalmakra felvenni (sőt! akkor is kikenném alapozóval a gallérját, ha belegondolok). Szóval csak a boltban gyönyörködök benne.

Osztálytársam járt fehér kabátban, bár nem szövetkabát volt. Hát szörnyen nézett ki. Moshatta volna sűrűbben az tény, de tényleg hamar koszolódott.

24/L

2010. okt. 25. 02:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Pár éve volt fehér szövetkabátom. Csinos volt, de tényleg nagyon hamar tudott koszolódni, így gyakran kellett tisztíttatni.

Hogy divat-e, azt nem tudom, de szerintem ez ne is érdekeljen. Ha csinosan áll, és jól érzed magad benne, az a lényeg.

"Sápasztás" ellen én is a színes sálakat tudom ajánlani. ;)

2010. okt. 25. 07:59
 4/10 anonim ***** válasza:

ma is láttam egy világos ballonkabátos csajt a buszon és nagyon jól állt neki. ha illik a stílusodhoz a fehér szövetkabát akkor nyugodtan, nekem tetszenek az ilyen lányok, igazán nőies tud lenni. a fehér szín is jó, csak valóban nagyon kényes lehet... márpedig hiába néz ki jól a kabát ha koszos :( az alapszínek mindig divatosak: fehér, fekete, szürke

23f

2010. okt. 25. 15:13
 5/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

szerintetek jó lenne fehér sapkával és fekete/lila sállal felváltva?

2010. okt. 25. 19:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a fehér szövetkabát aranyos színű, esetleg kevés aranyszállal díszített sapka sál kesztyű. Még illenek hozzá a pasztell színek, továbbá a krémszínű cuccok. Ha eltalálod a stílust akkor lélegzet elállító lehetsz!;) Én is szeretnék idén venni fehér szövetkabátot.
2010. okt. 26. 13:02
 7/10 anonim ***** válasza:
ÓÓó és még valami!:) Képzeld csak el ahogy sétálsz a csillámló havas utcán, amit csak néhány lámpa világít meg, egy hófehér kabátban, néhány csillogó kiegészítőben, plusz valami csinos magassarkú. Mint egy hótündéér.:D Ha pasi lennék tuti hogy azonnal beléd szeretnék!:D Azt hiszem holnap veszek is egy fehér szövetkabátot!:D
2010. okt. 26. 13:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem vajszínű van, és eddig fekete sállal és kesztyűvel állt a legjobban, de érdemes hozzá minél élénkebb színeket felvenni, mert az nagyon feltudja dobni.
2010. okt. 26. 18:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Gyerekek! Ne csináljátok! Friss diplomás munkakereső vagyok, és mostmár kell egy fehér szövetkabát, node nincs miből! Wáááá... :-)

Második válaszoló

2010. okt. 26. 19:04
 10/10 anonim ***** válasza:
:D
2010. okt. 26. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!