Csajok, Ti tisztában vagytok vele, hogy csomo csávó megbolondul a bőrszoknyától?😊
Figyelt kérdés
Ha hordjátok, szexibbnek, extrabbnak, magabiztosabbnak is érzitek magatokat, nem?😊
Főleg ha bőrdzsekivel/csizmaval párosul, hmm...
2024. febr. 23. 20:44
1/14 anonim válasza:
😆🤦
Képzeld, értem sima szoknyában is megbolondulnak. 😉☺️
2/14 A kérdező kommentje:
Nagyon helyes🤪 a sima szoknya is, igen, de a bőr az csak extrabb, nemde?😘
2024. febr. 23. 21:11
3/14 Metionin válasza:
Nem jöttek még kényszerzubbonnyal egy csávóért sem amikor abban voltam de biztos. Amúgy ugyanúgy érzem benne magam, mint az összes többi ruhámban, rajtam van, jól áll, ennyi.
4/14 anonim válasza:
Tudom hogy a bőr cuccokat sokan szexinek találják, attól nekem még nem tetszik sem a gatya sem a szoknya.
5/14 anonim válasza:
Én mindig annak érzem magam.
Semmi közöm ahhoz, hogy mitől bolondul meg valaki.
7/14 anonim válasza:
De kíváncsi lennék, hogy a túlsúlyos, előnytelen alakú csajoktól is ennyire a f feláll az ész megáll szitu lenne veled...
8/14 A kérdező kommentje:
#3 tényleg ugyanolyannak találod ha borszoknya van rajtad, mintha bármi más? Mondjuk egy sima pamutszoknya? Számomra ez annyira hihetetlen, bár van egy enyhe fetisem a borruhak irant, lehet, hogy azert😅 de hát a borszoknya mivel fényes, sokkal feltunobb... nem értem, hogy lehet ugyanolyan érzés..namindegy..🙄😅
2024. febr. 23. 21:56
9/14 A kérdező kommentje:
#4 Te lány vagy?😊
2024. febr. 23. 21:59
10/14 Metionin válasza:
#8. Persze, szoknya-szoknya. A bőrszoknyám pont nem is a legérdekesebb darab, van rajta pár cipzár és annyi. Nem is olyan fényes, inkább mattabb, nem egy extra feltűnő cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!