Vaterán árulnak Nike shox és Air max cipőt 8-9 ezerért szerintetek hamis? Westendbe 30k a air max. Tényleg már a márkaboltokba is hamis cuccok vannak nagyrészt? (nem westend belire gondolok hanem pl vidéken)
Szerinted a vidéki üzletek miben mások mint a pestiek, hogy ott hamisat adnának??? Ezt utálom a legtöbb budapesti annyira el van szállva a városuktól, hogy hihetetlen :S
Amúgy meg ha linkelsz egy képet meg lehetne állapítani, hogy hamis e vagy sem.
Nem vagyok pesti, vidéki. Sajnos utána olvastam alaposan. de adok linket nézd meg hogy mi a helyzet és hogy igenis sok bolt árul hamisitványt.: [link]
Egészet olvassad el. kicsit durva a helyzet:S meg híreket is hallani google nike hamisitvány tucatjával jönnek ki a linkek hogy replikákat hoznak be külföldről több ezres darabszámban mindenféle márkában..
Az én véleményem az, hogy nem feltétlenül vidéki specialitás, hanem inkább úgy van, hogy nem NIKE meg az ADIDAS boltban lehet kapni hamisat, hanem mondjuk mit tudom én TiAmo meg ilyen bolt nevek, ahol lehet kapni nike-t is, meg anyámkínját persze, hogy nem eredetit. Ilyet láttam már, belvárosi üzlet sor, van ott gastól a nem tudom miig, igaz, hogy csak a címke gas, a gombon már valami kínai név van stb.
Egyébként, nem vennék vaterán/teszveszen ilyet. Én neten veszem a ruháimat, de csak és kizárólag webshopokon keresztül, semmiképpen sem Ásziából, olyan helyreől, ahol nem csak nike shox ás fekete, hanem van neki rendes modell száma, kapok számlát, van csere és googleban szépen meg is lehet keresni, hogy egyáltalán létezik-e az adott cipő.
Pl. innen és ezt, olcsó és ez nem egy kínai szar lesz, igaz, hogy a posta 20font, de még akkor is olcsóbb mint itt, főleg, ha nem egy dolgot veszel. Ez olyasmi mint egy outlet webshopja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!