Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Újpesten hol van jó turkáló?

Újpesten hol van jó turkáló?

Figyelt kérdés
Egyik szomszédom, sőt rajta kívül elég sokan vásárolnak egy újpesti turkálóban és mindíg jó cuccokat vesznek ott. Nem tudja valaki hogy hol van az üzlet? Vagy esetleg valami más ötlet? Előre is köszi
2010. okt. 24. 17:05
 1/3 anonim ***** válasza:
én egyet tudok, ottvan a kaisersnél, a 14es villamosmegállóval szemben.
2010. okt. 24. 17:35
 2/3 anonim ***** válasza:
A (nem tudom milyen úton) van a Burger King fölött egy darabáras Háda turi. Talán Árpád út....
2010. okt. 24. 18:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Törzsgyökeres újpesti vagyok,szóval a Burger felett az az Árpád úton van,ahol megáll a 104-es,120-as,96os..

Aztán a 14esnél az sztk megállónál van.De van ott még a Obinál is 1 turi,ahol megáll a 220-as. :)

Aztán még 1-et tudok,ott egész jó cuccok látszódnak kívülről ami az István úton van.30assal,vagy 25A-val a Berda József utcánál és ott van egy lottozó és attól nem messze.Istvánt út-Tél utca kereszteződése magyarul. :)

És a Rózsa utcánál is,ahol van a Spar meg virágos és egyéb boltok ha még megvan,akkor ott is van egy turi.Soha nem jártam még amúgy turkálóban,de lehet én is elnézek.

Ja igen és a rendőrséggel szemben is van egy az Árpád úton,ha még megvan,az elég nagy volt,párszor elmentem előtte,de nem tudom milyen ruhákat találni ott.

18/L

2010. okt. 31. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!