Túl kiöltözés lenne ez suliba? Vagy vegyem fel simán? 19/f
Figyelt kérdés
Átlagosan öltözöm, trikók, pulóverek (sima vagy oversized), szűkebb farmer, melegítő...
De néhanapján kedvem lenne elmenni suliba mondjuk fehér ing + fekete mellény + fekete farmer kombinációban (persze nyakkendő nélkül :D).
Valahogy így:
febr. 14. 09:56
1/8 anonim válasza:
Szerintem sok. Semmi baj nem fog történni ha ebben mész, csak indokolatlan. Esetleg egy ing és farmer kombó, az elég laza.
2/8 anonim válasza:
Szerintem jó, ha ez a stílusod. Nem kell mindenkinek egyformának lenni.
3/8 anonim válasza:
A mellényt hanyagolnám a helyedben, de a többi ok.
4/8 anonim válasza:
Mellény szerintem is fura, de ing+farmer az teljesen okés, csak ne legyen ünneplős hatású (pl tűrd fel az ujjait, vagy anyagában legyen lazább fajta)
5/8 anonim válasza:
Ha kedved van hozzá így öltözni, miért ne tehetnéd?! Én egyetemre volt, hogy öltönyben mentem. Semmilyen alkalom nem volt, nem vizsgáztam, csak szimplán ehhez volt kedvem. Páran rákérdeztek, hogy színházba megyek-e. :D De nem zavart különösebben.
7/8 anonim válasza:
Igen, biztos megnéznek, de szerintem nagyon elegáns tud lenni egy pasi fehér ingben, meg a mellény mellé az is nagyon jó ötlet. Nekem tetszene:)
8/8 anonim válasza:
Hatos vagyok, egyébként nekem is tetszene (na nem pont az ing, hanem hogy megvan a saját stílusod, és jól érzed benne magad)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!