Lányok, nők? Fura hogy ennyit viselem és nekem így a normális? Más van így ezzel? Bővebben lent.
Abszolút nem.
Nekem egy volt ismerősöm volt ilyen. Elég sokat lógtunk akkor együtt. És szinte ő is ilyen harisnya mániás volt, mindig az volt rajta. Nem számított hogy tél van éppen tavasz. De még a lakásban is abban volt. De nagyon jól állt neki, mindegy hogy szoknya vagy épp rövidnadrággal hordta, egyszerűen nagyon jól nézett ki benne:)
Nem fura. Én is hasonlóan vagyok ezzel, mint te. Mindenhez harisnyát, vagy harisnyazoknit használok. Soha nem éreztem furának, sőt, nekem az a fura, ha nincs a lábamon harisnya. Imádom azt a lágy szorítást, ahogy körbefonja a lábam, ahogy tartást, és kontrasztot ad neki. Számtalanféleképp variálható, sokoldalú darab. Épp ezért számomra inkább az a fura, hogy vannak nők akik ki nem állhatják a harisnyát, és szinte soha nem is hordják, max csak nagyon kivételes alkalmakkor.
35/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!