11/15 anonim válasza:
#10 nem mindenki szégyelli hogy nem kasztrált
12/15 anonim válasza:
Én most kezdtem el hordani nagyon tetszik!
13/15 anonim válasza:
#10 "Régen..." Régen bicikli sem volt.
14/15 anonim válasza:
Biciklizéhez én is hordom. Kényelmes, praktikus.
Hogy elöl domborodik, hát istenem! Fördőgatyában a strandon sem látnak mást, érdekes, hogy ott nem zavar senkit, nincs ez a nagy álszenteskedés... Akit zavar, majd máshova néz! Ilyen az emberi test, nem értem, ezt miért kellene szégyellni. A nők sem szorítják le a mellüket, mert juj, nehogy valaki meglássa, hogy domborodik, mert az szégyellni való lenne!
15/15 anonim válasza:
#14 Talán nem fogalmaztam pontosan. Az zavar, ha teljesen jól látszódnak a körvonalai a nadrágon keresztül, olyan szoros. Strandon nyilván belefér, ha jóindulatú vagyok. Nem biciklizésről volt szó, abban különben is betét van.
Egyébként pedig a nem szégyelli, és a villog vele azért nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!