Titeket nem zavar?
Figyelt kérdés
Nem zavar titeket ha a zoknitok, sarok varrása és a lábujj varrása összevissza áll, magyarán nincs a helyén normálisan.
Az egy színűnél más mert azt kevésbé veszed észre, de a mintásnál engem nagyon zavar, és muszály vagyok megigazítani ha látom, fura berögződésem ez.😅
L/25
febr. 7. 10:09
1/6 anonim válasza:
Engem a lábujj varrása zavar ha rosszul áll mert nyomja a lábujjam, bár kicsit ferde is 2 lábujjam. :DD F
3/6 anonim válasza:
Engem is tud zavarni, mert nyom. Érzékeny a bőröm sajnos, úgyhogy nehéz kizárni az ilyeneket:D
5/6 anonim válasza:
Engem jobban zavar, ha valaki 25 évesen ly-nal írja a muszájt.
6/6 anonim válasza:
Borzasztóan zavar engem is 😅 bár én nagyrészt harisnyát hordok de mindig gondosan odafigyelek hogy az orrvarrása a lábujjaim alá legyen eligazítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!