Pántnélküli ruhához milyen melltartót vegyek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy pántnélküli melltartó lenne a legjobb, de abból az olyan, ami ér is valamit eléggé drága (nekem) és igazán nincs most pénzem ilyenekbe befektetni. Valaki tud valami más megoldást?2010. okt. 24. 12:11
1/6 A kérdező kommentje:
Egyébként keringős ruháról van szó.
2010. okt. 24. 12:14
2/6 anonim válasza:
Ahhoz igazáncsak péntnélküli megy...
3/6 anonim válasza:
ha nincs túl nagy/lógós melled, akkor egy sima, jól tartó melltartóról vedd le a pántot. azért próbáld ki h nem esik e le....de ha nem tudsz pántnélkülit venni, más nem nagyon jut eszembe.
4/6 anonim válasza:
Ez az ugynevezett Hollywood Tape. Dupla oldalu ragasztos pant, amit tudsz hasznalni az olcsobb pantnelkuli melltartoval, vagy akar melltarto nelkul is, mivel odaragad aruha ahova kell. Az angol leirast, ha akarod, rakdd be a Gogle-be, sok hulyeseget fog kiadni, de meg fogod erteni.
Lingerie tape, also known as cleavage tape, fashion tape and tit tape, is a double-sided adhesive tape, used to secure the edges of a strapless dress or top to the cleavage or side of the breasts or on shoulders to secure bra straps from slipping, in order to keep the item of clothing in place and to avoid a wardrobe malfunction.
5/6 anonim válasza:
semmiképp ne szilikonpántosat! az undorító és ciki is manapság.. ha fűzős a keringőruhád akkor az alá nem kell melltartó. hidd el, nekem elég nagy mellem van, és nem volt rajtam melltartó szalagavatón, és mégis olyan dekoltázsom volt h mindenki azt kérdezgette az oszttársaimtól h ki vagyok..xD
6/6 anonim válasza:
A szilikon melltartó a legjobb!!Nem drága kb 1000 párszáz ft!A cicidre rakod és oda ragad.Nagyon praktikus,több ruhához is jó,nyáron a pánt nélküli rucikhoz is...Nekem nagyon bevált!!:)Vegyél,nem bánod meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!