Divat még egyáltalán bármilyen cipő,ami nem sportcipő?
Látom, te se sűrűn látogatod a cipőboltokat?! 🤣🤦
Mikor jó az idő, akkor balerina cipőt hordok, amikkel mindig roskadásig vannak a cipőboltok.
Télen ilyenkor bokacsizmát, és hosszú szárú csizmát hordok, amivel megintcsak tele vannak a boltok polcai.
Nagyon sok bakancs is kapható ilyenkor.
Ez a kérdés rólad mutat egy szegénységi bizonyítványt, hogy ők. még arra is lusta vagy, hogy benézz a boltokba az utcáról.
Én nem szoktam. A balerina egészségtelen, semmi tartást nem ad a lábnak, cserébe szerintem is rondák. Az a műbőr borzalom is a linken, ranézek és érzem az olcsó műanyag szagot. Tényleg az oxford cipőket szoktam még látni nőkön, de nekem azok sem tetszenek, bár a balerináknál jobbak.
Sportcipőből meg rengeteg fazon van, elegánsabb is, extrémebb is, hétköznapi is. Kényelmes, praktikus. Nem csoda hogy ennyire sokan hordják.
6os, ezt jól leírtad, egyetértek :)
Én már odáig jutottam,hogy furának érzem,ha nem sportcipő van rajtam. Pedig alapból nem vagyok annyira divatérzékeny. Eddig legalább télen vágytam csizmákra,bakancsokra...idén rájuk se néztem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!