Baseball sapkát illik levenni ha háziorvoshoz vagy
hivatalos helyre megyek be?
Figyelt kérdés
2024. febr. 6. 13:06
1/8 anonim válasza:
Igen, mindenféle sapkát, kalapot, kapucnit illik levenni, ha zárt térben vagy.
2024. febr. 6. 13:10
2/8 anonim válasza:
Engem nem érdekel, hogy illik e levenni, mivel kopasz vagyok, nem veszem le.
2024. febr. 6. 13:46
3/8 anonim válasza:
Én fodrásznál se veszem le
2024. febr. 6. 17:31
4/8 anonim válasza:
Sose értettem ezt a beltéren sapkázást. Mint akiknek a fejükre van szegezve. Mire jó?
2024. febr. 6. 18:57
5/8 anonim válasza:
Anyádék nem tanítottak meg erre?
2024. febr. 7. 08:38
6/8 anonim válasza:
Ha háziorvoshoz vagy hivatalos helyre mész, ott illik levenni.
Amúgy hely jellegétől függ, hogy leveszed-e. Ha olyan helyen vagy, úgy érzed magad jól, ne vedd le.
(Ahogy említették, ha valaki kopasz, sapkában jobban érzi magát.)
Ha olyan helyen vagy ahol nem illik, előbb-utóbb úgyis rád szólnak.
2024. febr. 13. 14:15
7/8 anonim válasza:
Ez azért helyzet függő is. Volt olyan évfolyam társam akinek mindig volt a fején baseball sapi, pedig akkor még nem is volt divat. Volt valami haj betegsége és csomoban hullott a haja, szóval neki engedélyezték, de érthető is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.