Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kinek van ugg csizmája ?...

Vece kérdése:

Kinek van ugg csizmája ? Divatos szerintetek

Figyelt kérdés
Ugg csizma kedvelő vagyok és kiváncsi vagyok ki van ezzel még így rajtam kívűl ?

febr. 2. 00:23
A kérdező szavazást indított:
Van nem is egy
Van egy
Nincs
Nem ismerem
15 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

Nekem már az elsõ körben, a 2010es években se tetszett, és nem is látom praktikusnak.

Bumfordi, beázik, megfogja a port, talpa alig van... arra lett kitalálva hogy a szörfölés után ne fázzanak az emberek. Kaliforniában meg rendes tél se nagyon van, de nem is jó ha havazik.

[link]

[link]

Ja és a neve is az ugly azaz ronda szóból ered.

febr. 2. 00:37
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Én is szeretem, van többféle. Nekem kifejezetten tetszik hogy bumfordi, vékonyak a lábaim így rajtam jól néz ki. Baromi kényelmes, a minőségibb darab már nem ázik át. Bár nekem van egy aliexpressről is és az sem ázott át az idei legnagyobb hóban.
febr. 2. 08:23
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Mikor kb 10 éve divatban volt akkor tetszett. Ma már nem is tetszik, meg divatosnak sem gondolom, nem is látom senkin. Vagy lehet lemaradtam valamiről, és újra menő mint a Buffalo? De ahhoz még nem elég retro talán. Simán csak kifutott trendnek gondolom. Mindenesetre nekem nem jön be, pláne hogy nem tartja rendesen a lábat, 10 éve is azért nem vettem mert gágogott volna benne a lúdtalpam. Csomó oldalra kitaposott darabot lehetett látni az utcán régen is.
febr. 2. 22:40
 4/7 anonim ***** válasza:
18%
Divatos, és egy 50 éves márkáról beszélünk, ami köszöni jól van. Nyugati fejlettebb országokban rengetegen hordják, amerikában nagy divat szűk szárú farmerrel hordani. Franciákon, Amerikaiakon rengeteget láttam. itthon soha nem fog elterjedni az árazása miatt. Az eredeti darabok 60-75 ezer forinton állnak, legalábbis a "classic" fazon, ami a legelterjedtebb is.
aug. 16. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Most újra trendi, (talán nem Magyarországon) nekem még nincs, de most veszek majd az idei szezonra. Kinézetre is tetszik és egy barátnőm leírása alapján baromi kényelmes.
szept. 10. 23:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Van nekem is. Azt hiszem Lidl-ben vettem tavaly előtt. Nagyon kényelmes, pedig lúdtalpas vagyok. Sosem ázott be. Bajom vele csak annyi, hogy csúszik a jégen, a talpa nem elég merev. Őszre meg szerintem elég téliesnek hat. Így ritkán van a lábamon.
okt. 4. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem teszkós van, már több éves, érdekes módon nincs félretaposva, pedig nem számítottam rá hogy eddig bírni fogja. Kényelmes és jó meleg, itt nálunk olyan sok csapadék nincs télen - ha mégis nagy a latyak mást veszek fel. Én nagyon szeretem, pedig eleinte idegenkedtem tőle.
okt. 5. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!