Kb miben illik menni egy ilyen "puccosabb" helyre?
1-1 és fél hónap múlva készülök menni egy kastélyszállóba, 4 csillagos,tele fényűzéssel s minden, de épp arra gondoltam,hogy azért nem jelenhetek meg ott akárhogy. Kérdésem ki milyen ruhát/ milyen márkájút venne egy ilyen helyre?
Flexelni se akarok ,szögezzük le,csak adni a kinézetemre
Jaj és 18 éves srác vagyok . Koszi
Ha nem rendezvényre mész: Fekete bőr cipő + sötétkék, nem szakadt farmer + ing + zakó + szövetkabát.
Ha rendezvény lesz, és kiemelt, pl. esküvő, akkor fekete öltöny, fehér inggel és fekete nyakkendővel. Szövetkabáttal.
4.
Farmer és farmer között ég és föld különbségek vannak.
Ráadásul 17 évesen, ha nem tud viselni egy öltönyt, olyan lesz benne, mint valami ballagáson. Hacsak nem magas, vékony, és az öltöny nem egy Titem, HB, vagy hasonló minőség.
És ha nem kiemelt rendezvényre/ünnepre megy, akkor túlöltözött lesz, és kilóg a sorból.
Én 1X voltam olyan, hazai konferencián, ahol ezzel túlöltözött voltam: farmer + ing + zakó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!