Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit éreznek azok az emberek...

Mit éreznek azok az emberek akik úgy hordják a farmerjukat, hogy a bokájuk kilátszik?

Figyelt kérdés
Hideg van, fagyok és mégis látok sok embert, főleg fiataloknál nemtől függetlenül, hogy olyan gatya van rajtuk amiből kilóg a bokájuk. Kérdezem én, ezek nem fáznak ilyenkor, nem fázik nekik az a rész, vagy nem lesznek betegek utána? Ez divat vagy igénytelenség?
2024. jan. 24. 16:05
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Csajok is hordják így,ez van már 1-2 éve
2024. jan. 24. 16:08
 2/11 anonim ***** válasza:
13%

N<ilván nem fáznak, különben nem így hordanák

Másrészt miért lenne bárki is beteg attól, ha a bokájanál egy 5 cm-es részen nincs nadrág????

2024. jan. 24. 16:10
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
Sajnos divat, de a szememben ez inkább igénytelenség. Baromi bugyután néz ki a "kinőtt" nadrágok viselete.
2024. jan. 24. 16:22
 4/11 anonim válasza:
79%
Menők akarnak lenni
2024. jan. 24. 16:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Azt gondolják, hogy sokaknak tetszik, ha látják a bokáját. Viszont fura, mert ha valaki megdicséri, akkor meg megy a fújolás...
2024. jan. 24. 17:42
 6/11 Metionin ***** válasza:
100%
Gondolom jó így nekik, ahogy anno a kilógó derék is divat volt mínuszokban, elviselték, mert szerintük menő volt. Nekem kifagyna a belem, pont a lábam fázós.
2024. jan. 24. 18:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

2.

De, fáznak. Dolgozik bennük a birkaszellem, azért majmolják egymást. Persze szigorúan ügyelni kell arra is, hogy nehogy a zokni kilógjon a cipőből, mert akkor az egész installáció művészi értékének annyi.

Amúgy baromi hülyén néznek ki, ezek a bokalengetős bőszárúak meg különösen. Hugicám, elvihetem a te gatyódat? Vidd nővérkém.

2024. jan. 24. 19:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Rendelésnél nem figyeltem hogy ez is rö idebb fazon, aztán ilyet küldtek. Amúgy kényelmes úgyhogy megtartottam. Nem fázom igazából, ott a zokni. Beteg pláne nem leszek ennyitől.
2024. jan. 24. 21:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Elég sokszor ki lett már vesézve ez a téma. Egy ideje trend. Valakinek tetszik és inkább elviseli azt a kis hideget, csak azért hogy megfeleljen a mostani sztenderdeknek. Ő baja, nem a tiéd. Metioninnak igaza van, minden korszaknak megvan a maga dilije. Amúgy a hideghez hozzá lehet edződni és alapból mindenkinek más az ingerküszöbe. Engem szövetkabát miatt is megszól egy száz rétegbe öltöző fagyiember 4 fokban hogy nem-e fázom. Nem. Nekem így jó, neki meg úgy.
2024. jan. 25. 10:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Miért lenne bárki beteg ettől?

Amúgy simán lehet hogy nem fáznak, mindenkinek más a hőérzete.

2024. jan. 25. 16:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!