Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sheinen mire jó ha vannak...

Sheinen mire jó ha vannak pontjaim?

Figyelt kérdés
Van 150 pontom, de nem tudom hogyan kell beváltani vagy mit lehet velük csinálni valaki segítsen légyszi. Biztos le van írva valahol, de nem találom.
jan. 23. 23:25
 1/1 anonim válasza:
100%

Mielőtt fizetnél, a kupon applikáció alatt van olyan sor, hogy pontok (Points). Beteheted az összes pontot is, vagy kiválaszthatod a mennyiséget, mennyit használsz fel, pl esetedben nem akarod a 150-et felhasználni, csak 100-at, akkor beírod azt. Valamennyivel kevesebbet fizetsz így. 150 pont ha jól emlékszem, 1,50$-ral egyenlő.

Arra viszont figyelned kell, hogy nem gyűjtheted a végtelenségig a pontokat, pár hónap után nekem elévültek azok, amelyeket bejelentkezésekkel szereztem, fel kellett használni.

jan. 24. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!