A csajok körében miért lett ilyen felkapott a térdig / bokáig érő steppelt mellény?
Mert a lányok fázósak tél van hideg van a kritikus női szerveket melegen tartja megvéd a felfázástól. Deréktáj csípő alhas stb. Ja hogy nincs ujja? Lehet alá öltözni rétegesen így különböző időjárási körülmények között is fel lehet venni.
Végre egy divat ami praktikus is!
3,5
Hülyeség. Megint semmi logikai, mint 80%-ban a női öltözködés esetében. A keze nem fázik (dehogynem), alul meg meg akar fagyni? Ugyanezek a csajok szoktak úgy öltözni, hogy felül nakkabát, alul rövidnadrág harisnyával? Meg nagy ballonkabát minivel? Olyankor fordítva fáznak?
6
Látszik, hogy nem vagy nő!
Nekem a derekam fázik meg a petefészkem.
Neked van petefészked???
Ha kocsival megyek nagyon jó egy ilyen szaladgálós mellény egyébként szoktam alávenni egy vékony bőrkabit.
De neked egy logikátlan buta nő hiába magyaráz...
7.
Elnézést kívánok hiányos anatómiai ismereteimért, hogy azt gondoltam, hogy a derék meg a petefészek nem a felső lábszárban van, hanem jóval attól feljebb. Ezek szerint mégiscsak a combban vannak és ezért szükséges a térdig érő mellény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!