Tetszenek ezek a kabátok, dzsekik? Melyik a legjobban? (képpel)
2010. okt. 23. 15:31
4/16 anonim válasza:
Szerintem az 5-ösben van némi fantázia, a többi teljesen átlagos, mindenki ilyeneket hord.
Az átlagosok közül amúgy nekem a 4-es tetszik a legjobban, mert az legalább nem unalmas, jó színe van.
Az ilyen 2 soros gombolású kabátok övvel jól néznek ki fotón, viszont pl nekem is van, mert 3-4 éve, amikor divatba jött, akkor vettem, de annyira már nem szeretem, mert nagyon szélesít (még az én 47 kilómmal is). Szóval nem úgy, hogy kövérnek tűnsz benne, de olyan aránytalanul szélesnek mutatja a felsőtestet, vagy hogy mondjam.
Szóval próbálgass előtte ilyeneket, többfélét, mert ez a kabátfazon nagyon csalóka...
5/16 anonim válasza:
nekem akkor is a 2-es tetszik :)
10/16 anonim válasza:
Az első, nagyon! Pont olyat keresek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!