Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A reserved és sinsay minőségre...

A reserved és sinsay minőségre egyformák?

Figyelt kérdés
Egy cégcsoporthoz tartozik mind a kettő, de árban van köztük eltérés. A minőségre ez igaz?

2024. jan. 21. 22:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A Sinsay inkább Pepco "minőség"; egy mérettel nagyobb kell mert mosáskor összemegy, csak pizsamát/otthoni cuccot veszek onnan.

A Reserved inkabb C&A minőég, szeretem. Méretezése is pontos.

2024. jan. 22. 09:31
 2/3 anonim ***** válasza:
97%

Fast Fashion-höz képest a Sinsay-nek is korrekt minősége van ruhaügyileg (korrektebb, mint a H&M, C&A, amik egy mosás után már oszladozó rongyok), de azért a Reserved jobban kidolgozott, minőségibb.

Kiegészítőkből a Sinsay elég gagyi. Egyszer rendeltem ágyneműt, de olyan műszálas és áttetsző volt a fekete anyag, hogy a végén függöny lett belőle.

De a pamut felsőkkel, ruhákkal az ég világon semmi baj nincs.

Reservedtől van pénztárcám, egy rakat műbőr dzseki. Szerintem a Zarával megegyező szinten van.

2024. jan. 22. 11:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A Reserved sokkal minőségibb
2024. máj. 8. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!