Melyik színt nem veszed fel és miért?
Figyelt kérdés
Csak úgy.jan. 20. 20:39
2/10 anonim válasza:
hat keves az olyan. bar a rozsaszint biztos nem vennem fel.
3/10 anonim válasza:
Piros, citromsárga, világoszöld. Egyik szín sem áll jól ezek közül.
4/10 anonim válasza:
sárga, nagyon világos rózsaszín, legtöbb zöld, piros, barack, narancssárga egyik se áll jól a bőrömhöz
6/10 anonim válasza:
Pasztell, és nyomott, mosott színek, bézs, barna, khaki és más földszínek, mert tél típus vagyok és nem állnak jól.
Korall, világos türkiz, menta zöld, narancs, benetton zöld, mert 2009ben is utáltam, akkor még divat volt. Most már se nem divat, se nem szép, szóval nem látok sokat, dw nem is keresek.
7/10 anonim válasza:
Bézs, piros, narancssárga, élénk és neonszínek
Előbbiek nem állnak jól, utóbbiak sosem tetszettek
8/10 Metionin válasza:
Alapból 99% feketét hordok, a maradék 1%-ban van sötétlila, sötétbordó, sötétzöld (kb. 1-2 ruhadarab színenként). A többit azért nem hordom, mert nem tetszik, nagy részük amúgy sem állna jól. Csak az erős, élénk színek mutatnak rajtam valahogy, jól állna pl. a királykék vagy a magenta, a hideg piros de egyszerűen nem tetszik magamon, mint ruha.
9/10 anonim válasza:
Halvány barack szín, rikító narancssárga, az összes neon szín, és az a fajta okker sárgásbarna amivel ősszel tele van az összes bolt. Ezek borzasztóan állnak rajtam, betegnek látszom bennük. Mióta tudom hogy hideg tél típus vagyok már értem is, hogy miért nem szerettem korábban sem :)
10/10 anonim válasza:
Neonos színeket nem viselek, pasztel színeket ritkán, pirosat csak fehérneműben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!