Miért van az, hogy a Jófogáson és a Vinteden néha-néha eltudok adni ruhát, de a Markelplacen teljesen semmit?
Figyelt kérdés
Ugyan azokat rakom fel, de a Marketplacen soha sincs vevő. Miért? Én csinálok valamit rosszul? Vagy nálatok is ez van?2024. jan. 18. 19:56
1/3 anonim válasza:
Mert a vevok a vinteden keresnek.
En pl akartam nadragot venni, gondoltam mindent vegignezek.
Hat ruhat marketplacen soha tobbet. Vintedet ilyen szempontbol sokal konnyebb hasznalni vevokent
2/3 anonim válasza:
Lehet hülye vagyok a facebookhoz, soha nem merültem el benne, de marketplace-en most sokszor keresek "kiadó üzlet budapest"-et, erre bead eladó házat Szegeden. Nem tudom, aki mást keres, azt könnyebben megtalálja-e. Ritka béna a kereső.
3/3 anonim válasza:
Nekem eddig a Vatera vált be a legjobban, kb mindent eltudtam adni, amit feltettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!