8.
Tudod azért nem veszünk fel bővebb nadrágot, mert nem akarunk női nadrágban lenni.
Gondolom észre vetted, hogy szinte minden kislányon az van.
Vagy azt megtudod emészteni…?
Szerintem inkább minden kislányon leggings van (ha a kislány alatt tényleg gyereket értünk), szinte kapni se lehet nadrágot szerencsétlenekre.
Jó, tudom, mostmár divatba jöttek megint a bővebb szárú női nadrágok (hálistennek, mert magamra úgy kellett keresni néhány éve a nem skinny nadrágot, mint tűt a szénakazalban), de nemrég még minden csajon skinny volt. Aztán egy idő után a srácokon IS - akkor az nem volt csajos? Az én szememben most is az, de nem azért, mert lányok szokták hordani, hanem mert arra való, hogy kiemelje és megmutassa a láb szép formáját, szóval hogy mutassa "a szexi lábakat", és ez olyan női dolog. Egy vaskos, izmos férfiláb (vagy egy cingár kamaszfiú ropilába) más hatást tesz ezekben a cuccokban, a férfiaknál a "de szexik a lábai" nem létezik, rajtuk a skinny csak egy csülköt vagy egy csontvirgácsot mutat, leginkább csak idétlen.
De egy férfi slim farmer mitől lenne csajos?
“De egy férfi slim farmer mitől lenne csajos?”
Attól amiért egy alakmutogatós skinny csajos.
Ha egy szűk nadrágot a magyarázatod alapján “csak” nők hordhatnak, akkor egy slim férfi farmert meg “csak” a férfiak hordják, a szintén általad okok miatt.
De az hogy egy férfi szigorúan csak egy fazont hordhat, ellenben egy nő bármilyet, az egy kissé diszkriminatív!
Ha edzett egy férfi, akkor miért is kéne eldugdosni “leplek” alá magát? Akkor pont mint egy nő, igenis mutassa meg a formáit.
Ha ez nem tetszik egy nőnek, akkor ott már gondok vannak…
A másik ami engem zavar az az hogy sokan, mint te is bizonyos ruhadarabokat nemekhez kötnek, ha pedig így gondolkozunk, akkor egyértelmű amit fentebb vázoltam, a skinny női viselet, oké! Akkor veszek fel közepes szárú nadrágot, mert akkor az nyílván férfi. Na de most meg már nőkön is látom! Akkor dilemmába esek mert ezek szerint megint női ruhában vagyok??
Ez az előítélet azoknál fordul elő, akik az után határozzák meg a ruhák nemét, hogy kin látják.
Pl.: magassarkú, szoknya, harisnya, csak is női ruhadarab lehet, mert csak nőkön látjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!