Rocker lányok, ti zenekaros pólókból hagyományos férfi/uniszex fazonút, vagy karcsúsított verziókat hordtok?
Figyelt kérdés
Ha a korotokat is mellékelitek, azt megköszönöm 🙂2024. jan. 18. 16:11
11/15 anonim válasza:
Sima, hagyományos, lehetőleg combig érő. Mellesleg sem panaszkodhatok, így nem kell karcsúsított pólót hordanom, hogy látszódjon, hogy nő vagyok.
12/15 anonim válasza:
Férfit, nagy méretűt, mert nem kell alá melltartó. 17L
13/15 anonim válasza:
amilyet kapok. ezek kis bandák, a merch pultnál általában van egyféle opció 4 méretben aztán ennyi 😊
14/15 anonim válasza:
17 éves vagyok, csak uniszex/férfi bandás pólókat rendelünk/veszünk mindig, minden más felsőm is bő, lenge, alig van női pólóm, kevés van, mert azokból kevésbé van olyan ami számomra kényelmes szabású lenne, más felsőkből is vannak férfi ruháim, nem csak női, csak olyanokban érzem jól magamat, rendesen leér a törzsem aljáig/combjaim tetejének kezdetéig, egyáltalán nem tapad rám, kicsi a nyakkivágása, kényelmesen tágasak az ujjai is a felsőnek, az az igazán kényelmes nekem, számomra, másban én nem tudnék lenni, viszont az fura amit #12 írt, akkor neki bizonyára kisebb méretű mellei vannak vagy nem tudom, én olyan pólók alá is mindig felveszek, bár nekem csak feszesen, jól tartó sportmelltartóim vannak, másféle melltartó kényelmetlen nekem és nem tart jól, eléggé, mert nekem viszonylag nagyok, de ez lényegtelen is, bandás pólók a téma🧑🏻🎤🎸🥁🎤👕🔥
15/15 anonim válasza:
Ha van akkor karcsúsított. A bővebb pólókban max aludni szoktam. Már lassan 30 vagyok, úgyhogy én még nem az oversized ruhák divatjában szocializálódtam. Meg most vagyok még fiatal és jó alakú, bő pólókat majd hordok 101 évesen ha a melleim a térdemet verik. (Szerencsére nekem nem csak a melleim alapján lehet megmondani hogy nő vagyok, de azért szeretem ezt öltözködésben is átélni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!